Haberler

Saü Müzik Sınavlarına Hazırlık Kursu Açıyor

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ile Sürekli Eğitim Merkezi İşbirliğinde Müzikle İlgili Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu Açılacak.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ile Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğinde müzikle ilgili özel yetenek sınavlarına hazırlık kursu açılacak.

Üniversitelerin Devlet Konservatuvarları ve Eğitim Fakültelerinin müzikle ilgili bölümlerini tercih edecek olan öğrencilere yönelik açılacak olan kursta iki ses, üç ses, ezgi ve ritim işitmeye yönelik çalışmalar yapılacak. 13-24 Ağustos 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kursa ön kayıtlar 18-31 Temmuz 2007, kesin kayıtlar ise 1-9 Ağustos 2007 tarihleri arasında yapılacak. Yetkililer toplam 20 saat olarak planlanan kursa katılmak isteyen adayların Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin 295 54 51 numaralı telefonundan veya www.sausem.sakarya.edu.tr internet adresinden online olarak kayıt yapılabileceklerini söylediler.

(ŞK-İÇ)

27.07.2007 15:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title