Haberler

Saü'de 'Bologna Süreci' Toplantısı

Bologna Süreci Kapsamında Yapılması Planlanan Çalışmalar, Sakarya Üniversitesi'nde Rektör, Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri ile Bölüm Başkanları'nın Katıldığı "Bologna Süreci Kapsamında Eğitim ve Öğretim Planlaması Toplantısı"nda Ele Alındı.

Bologna süreci kapsamında yapılması planlanan çalışmalar, Sakarya Üniversitesi'nde Rektör, Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri ile Bölüm Başkanları'nın katıldığı “Bologna Süreci Kapsamında Eğitim ve Öğretim Planlaması Toplantısı”nda ele alındı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, toplantının yükseköğretimde meydana gelen gelişmeler ve özellikle Bologna süreci kapsamında eğitim öğretim süreçlerinin yeniden gözden geçirilmesi ve planlanması amacını taşıdığını söyledi.

“Bologna Süreci Kapsamında Eğitim ve Öğretim Planlaması Toplantısı”nda şimdiye kadar bu konuda yapılmış olan çalışmalardan çeşitli örnekler verilerek, Sakarya Üniversitesi'nin yol haritasının çıkarıldığı belirtildi.

(ŞK-AK)

27.12.2007 18:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title