Haberler

Saü'de €œ4.eğitim ve Öğretim Programlarının Güncellenmesi Toplantısı”

Sakarya Üniversitesi'nde €œeğitim ve Öğretim Programlarının Güncellenmesi” Çalışmalarına İlişkin 4. Koordinasyon Toplantısı, Saü Kültür ve Kongre Merkezi'nde Yapıldı.

Sakarya Üniversitesi'nde “Eğitim ve Öğretim Programlarının Güncellenmesi” çalışmalarına ilişkin 4. koordinasyon toplantısı, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.

“Bölüm- Program Ders Tanıtım Sayfalarının Hazırlanması” konusunun işlendiği toplantıya, eğitim ve öğretim sürecinden sorumlu Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Dekan Yardımcıları, Müdürler, Müdür Yardımcıları, Bölüm-Program Başkanları ve Başkan Yardımcıları, Anabilim Dalı Başkanları, Birim Kalite Elçileri ve Birim Öğrenci Temsilcileri katıldı.

SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer Elmas başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Bölüm-Programların ders tanıtım sayfalarının hazırlanması ile ilgili ayrıntılı bilgi verildi. Toplantı sonunda Bölüm-Program ders tanıtım sayfalarının en geç 20 Mayıs'a kadar tamamlanması kararlaştırıldı.

(ŞK-AK) 24.04.2008 16:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title