Haberler

Saturder, Turizm Fuarına Katıldı

Sarıkamış Turizm Derneği (SATURDER), başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Batum'da düzenlenen EXPO BATUMİ Turizm Fuarına katıldı.

Sarıkamış Turizm Derneği (SATURDER), başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Batum'da düzenlenen EXPO BATUMİ Turizm Fuarına katıldı.

SATURDER Başkanı Mir Hasan Taş, gazetecilere yaptığı açıklamada, turizm fuarlarının bölgenin tanıtılması için büyük önem taşıdığını, bu amaçla Batum'da yapılan EXPO BATUMİ Turizm Fuarının çok yararlı olduğunu söyledi.

Sarıkamış'ta faaliyetlerini sürdüren turizm işletmelerin bir araya gelerek oluşturduğu derneğin bölge kalkınmasına öncülük ettiğini belirten Taş, şöyle konuştu:

"Bu amaçla daha önceden Kars KOSGEB Hizmet Müdürlüğü ile yaptığımız proje çerçevesinde 20-22 Mayıs tarihinde Batum'da gerçekleştirilen EXPO BATUMİ Turizm Fuarına, Sarıkamış'taki turizm işletmeleriyle katıldık. Böylece bölgenin tanıtılmasına katkıda bulunuldu. Turizm fuarları bölgenin tanıtılması için büyük önem taşımakta. Bu amaçla Batum Ticaret Odası ve turizm acente yetkilileri ile görüşerek, onları bölgemize davet ettik."

KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Işık ise "Misafirperverliklerinden dolayı Batum Ticaret Odası ve Bakü Kültür Turizm yetkililerine ve bu organizasyonu düzenleyen başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı SATURDER Başkanı Taş'a  teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Taş Sarıkamış Batum Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title