Haberler

SATSO'dan Yargı Mensuplarına Ziyaret

Güncelleme:

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul yönetim kurulu üyeleri ile birlikte görevlerine yeni atanan yargı mensuplarını ziyaret ederek başarılar diledi.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul yönetim kurulu üyeleri ile birlikte görevlerine yeni atanan yargı mensuplarını ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyaretlerde Sakarya'yı anlatan Başkan Kösemusul, " Sakarya'mız tüm değerleri ile adeta bir cennet. Daha hızlı gelişim için hep birlikte çalışıyoruz. Görevlerinizde Allah'tan kolaylıklar diliyoruz" dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, görevlerine yeni atanan yargı mensuplarını sırasıyla; Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Memiş, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Şükrü Onat Tekinalp ve Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Merih Özgüven'i makamlarında ziyaret etti.

Başsavcı ve Başkanların Sakarya ile ilgili düşüncelerini aktardıkları ziyarette Başkan Kösemusul sıcak karşılama için teşekkür ederek soruları cevaplandırdı, Sakarya'yı anlattı. Sakarya'nın tüm değerleri ile cennet bir şehir olduğunu aktaran Başkan Kösemusul, "Sakarya'mız tüm toplulukların kardeşçe yaşadığı ve potansiyelini avantaja çevirme yolunda hızla ilerleyen bir şehir. Şehrimizin daha hızlı büyümesi ve gelişmesi için tüm dinamikler ortak akılla hep birlikte çalışıyoruz. Yeni görevleriniz hayırlı olsun, Allah'tan kolaylıklar diliyoruz" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Kösemusul Mustafa Ercan Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title