Haberler

Satranç Turnuvası Tamamlandı

Bozüyük Kumral Abdal Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Satranç Turnuvası yapılan ödül töreniyle tamamladı.

Bozüyük Kumral Abdal Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Satranç Turnuvası yapılan ödül töreniyle tamamladı.

Türkiye Satranç Federasyonu ve Bozüyük İlçe Spor Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği turnuva Bozüyük Kumral Abdal Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti. Üç ayrı kategoride 120 sporcunun başvurduğu turnuvada dereceye giren öğrenciler, Küçükler kategorisi 1'ncisi Utku Kuraş, Yıldızlar kategorisi 1'ncisi Yusuf Bozyurt ve Gençler kategorisi 1'ncisi ise Kerem Kunduracı şeklinde oluştu.

Turnuva sonrası kısa bir açıklama yapan Bilecik Satranç İl Temsilcisi Cumhur Babaoğlu, "Türkiye Satranç Federasyonu ve Bozüyük İlçe Spor Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği bu turnuva 3 Mart 2016 tarihinden bu yana Bozüyük ilçesinde düzenlenen tek resmi turnuva olma özelliğiyle uzun zaman sonra ilçedeki satranç severleri sevindirmiştir. Bilecik Gençlik Spor ve İl Müdürü Aslan Yıldız ve Spor ilçe müdürü Rüştü Yıldırıma teşekkür ederken, Bozüyük 2 yıl sonra gerçekleştirilen bu turnuvaya ilgi gösteren emek veren herkesi ayrı, ayrı kutluyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bilecik Türkiye Bozüyük Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title