Haberler

Satko Teknoloji ile Ekol Lojistik Yakıt Tüketiminde Yüzde 9 Tasarruf Sağlayacak

Güncelleme:

Uluslararası Taşımacılık Alanında Satko Teknoloji İle Çalışan Ekol Lojistik, Yurtiçi Araç Takibi İçin De Aynı Firmayla Çalışma Kararı Alarak Yakıt Tüketiminde Yüzde 9 Tasarruf Sağlarken, Verimlilikte Ve Müşteri Memnuniyetinde Artışa Odaklandı.

2 binin üzerinde çalışanı ve 1.100 araçlık filosuyla hizmet veren Türkiye Lojistik Sektörü'nün öncü kurumlarından Ekol Lojistik, Satko Teknoloji'nin sunduğu araç takip ve filo yönetimi sistemlerini kullanıyor.

Satko Teknoloji'nin SimTRACS çözümlerini kullanan Ekol Lojistik bu sayede harita üzerinde araçlarını izliyor, araçlarını hangi şoförlerin hangi zaman dilimlerinde kullandığını takip ediyor, yük teslimatından yakıt harcamasına kadar operasyonlarında verimlilik sağlamak üzere yararlanabileceği önemli bilgileri alıyor.

Filosundaki 100 adet ticari aracında araç takip ve filo yönetimi sistemlerini kullanan Ekol Lojistik Satko Teknoloji'nin sunduğu sistemlerle araçlarından kilometre, devir, yakıt alım ve harcama, şoförlerin ne kadar süre araç kullandığı, ne zaman nerede hız aşımı yaptığı gibi kritik öneme sahip bilgilere dayalı raporlar alıyor. Bu bilgilere dayanarak taşımacılık hizmetlerini daha verimli hale getirebilen Ekol Lojistik ortalama yüzde 9 yakıt tasarrufu da sağlıyor.

Araç filosuyla ilgili olarak belirlenmiş motor devri, hız, yakıt harcama gibi araç kullanım kriterleri ışığında aldığı bilgileri değerlendiren Ekol Lojistik araç filosu kaynağındaki yıpranma payını düşürürken, sürücülerinin araç kullanım kriterlerine uyup uymadığını da kontrol ederek çok daha kaliteli bir taşımacılık hizmeti veriyor.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Ekol Lojistik A.Ş. Genel Müdürü Umur Özkal "Ekol Lojistik olarak bulunduğumuz coğrafyanın her noktasına hızlı ve kaliteli hizmet sunarak müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda yurtiçi taşımacılık alanında da işbirliği yaptığımız Satko Teknoloji'nin sağladığı çözümlerle ticari araç filomuzu çok daha verimli bir şekilde yönetiyor ve daha yüksek kalitede hizmet sunuyoruz. Araç takibi ile odak noktamız; yakıt tüketiminde tasarruf; verimlilikte ve müşteri memnuniyetinde artış" dedi.

Türkiye lojistik sektörünün devlerinden Ekol Lojistik'in araç takip sistemi olarak Satko Teknoloji'nin sunduğu çözümleri tercih etmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Satko Teknoloji Genel Müdürü Nedim Çelebiler ise "Satko Teknoloji olarak sağladığımız araç takibi ve filo yönetimi çözümleriyle merkezden araçların verimli yönetilmesini sağlıyoruz.

Ayrıca yanlış güzergâh ve rota dışına çıkmaktan kaynaklanan yakıt ve diğer masrafları da büyük oranda azaltıyoruz. Bütün bunların daha verimli çalışma ve daha az yakıt tüketimiyle birleşmesi sonucunda Ekol Lojistik'in beklentilerini karşıladığımıza inanıyoruz" dedi.

Ekol Lojistik hakkında

1990 yılından beri müşterilerine taşımacılık hizmeti sağlayan Ekol Lojistik yaklaşık 2,400 çalışanı ve 200,000 metrekarenin üzerinde kapalı alanıyla Türkiye'nin lojistik sektörünün en büyük firmalarından biridir. İstanbul'da 13, Türkiye genelinde toplam 28 depo ve dağıtım merkezinde faaliyet göstermektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title