Haberler

Satırla Atatürk Büstüne Vuran Saldırganı, Kalabalığın Elinden Polis Kurtardı

Güncelleme:

Adana'da, elinde satırla belediyenin bahçesine gelen adam, Atatürk büstüne saldırdı. Polis, linç edilmek istenen saldırganı kalabalığın elinden güçlükle kurtardı.

Adana'da, elinde satırla Çukurova Belediyesi'nin bahçesine gelen Rıdvan K, Atatürk büstüne saldırdı. Belediye çalışanlarının satırı elinden aldığı Rıdvan K., bahçedekiler tarafından linç edilmek istenirken, polis ekiplerince gözaltına alındı.

SATIRLA ATATÜRK BÜSTÜNE SALDIRDI

Dün akşam saatlerinde, Çukurova Belediyesi'nin bahçesinde meydana gelen olayda elinde satırla bahçeye gelen Rıdvan K., Atatürk büstüne saldırıda bulundu. Rıdvan K.'nin büste zarar verdiğini fark eden belediye çalışanları, üzerine doğru koşup, elinden satırı aldı.

KALABALIK, SALDIRGANI DÖVMEYE BAŞLADI

Bu sırada bahçede bulunanlar ise Atatürk büstüne satırla art arda vuran Rıdvan K.'yi dövmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Linç edilmek istenen Rıdvan K., polis ekiplerince kalabalığın elinden güçlükle kurtarılıp, gözaltına alındı. Rıdvan K.'nin emniyette sorgusunun sürdüğü belirtildi.

BAŞKAN'DAN AÇIKLAMA

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Atatürk büstüne saldırıyı kınayarak, "Bu saldırıyı kabul etmemiz ya da geçiştirmemiz mümkün değildir. Geçtiğimiz yıllarda da ülkemizin birçok yerinde maalesef çirkin saldırı haberlerini, görsel ve yazılı basından içimiz sızlayarak izledik. Ancak bugün daha çok birliktelik içinde olmamız gereken bir zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerine yapılan saldırı karşısında susmayız" dedi.

Satırla Atatürk Büstüne Vuran Saldırganı, Kalabalığın Elinden Polis Kurtardı

Satırla Atatürk Büstüne Vuran Saldırganı, Kalabalığın Elinden Polis Kurtardı

Satırla Atatürk Büstüne Vuran Saldırganı, Kalabalığın Elinden Polis Kurtardı

Satırla Atatürk Büstüne Vuran Saldırganı, Kalabalığın Elinden Polis Kurtardı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Çukurova 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (65)

İSLAM SEVDALISI OSMANLI TORUNU ERGİN:

ATAMIZA LAF EDENLER, NENELERİNE SORSUNLAR İŞGAL KUVVETLERİNDEN NE KADAR MEMNUN OLDUKLARINI. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. ALLAH SENDEN BİN KAT RAZI OLSUN ATAM.

19
7
yanıtYanıtla
Mal Müdürü:

oglum ergin çok duyarlı birine benziorsun senin gibi düşünenlere tavsiyem siz heykel ve büstlerinizi evinizin taa içine veya bahçenize dikin size kimse karışmaz.ama şehrin orta yerine aslaa dikmeyin,çünkü bize göre ülkeyi kurtaran aslaa o degil,gerçek kurtarıcıları bu millete dürüstçe yeniden öğretmeliyiz.

yanıt7
yanıt17
MEMET33:

BÜTÜN YORUMLARI OKUDUM VE ÜZÜLDÜM. YAZANLARIN YÜZDE 50-60 CİVARI ANTİ KEMALİST VE BUNU AÇIKLAMAKTA BİR BEİS GÖRMÜYORLAR. YAZIK ŞU MEMLEKETE NE GÜNLERE GELMİŞİZ. BU GÜN OLACAKLARI 100 SENE EVVEL GÖREN BİR DAHİNİN HEYKELİNE DAHİ, BU GÜN SÖYLEDİKLERİNİ YARIN YALANLAYAN UNUTAN KİŞİLERİ DAHA ÜSTÜN GÖRÜP SALDIRAN HAİNLER VAR. ANLAYIN DAHA AÇIK İFADE EDEMİYORUM.

21
5
yanıtYanıtla
Büşra:

hade lan ordan dingil memo.

yanıt3
yanıt2
Diyarbakırlı:

Allah aşkına neresi dahi lutfen tarih okuyun remi tarihiniz baştan aşağıya yalan Cemal kutay diyor 1. ve 2. inönu zaferi yalan nerde 7 duveli yenmişiz aç interneti gerçek tarihi oku-Halif rıfkı atay çankayada tek adam isimli kitapta yazıyorki kendisi 1numaralı kemalist dedimki paşam bu çankaya sofrasındakiler çevrendekiler nedir dediki Halif çöp kutusunu boşaltırsınya alta kir kalır ne yaparsan temizlenmez işte bunlar boyleleridir onlarine kemik atıyorum duruyorlar bunlar kim biliyormusun kılıç

yanıt4
yanıt3
Vatan bekçisi:

Bu vatanı canımız malımızla her şeyimizle korumaya and içtik üçbeş çapulcuya bu ülkeyi bırakacak değiliz,artık büslerin temizlenme zamanı gelmiş ve geçmiştir elbirliğiyle bu işe son noktayı koyup artık başka işlerle ugraşmamız şarttır,tüm enerjimizi teknoloji üretimine ve birlik beraberliğe verip dünya devleriyle yarışta bizde varız demeliyiz.

14
12
yanıtYanıtla
Paşa:

Çok Dogru Söylüyorsun Kardeşim.

yanıt8
yanıt0
Filozof:

Aynen katılıyorum vatansever arkadaşım.

yanıt7
yanıt1
kral alex:

İDAM ŞART BOYLE LERINE

18
7
yanıtYanıtla
Meşhur Golcü:

hade lan ordan deli,idama layık olanlar gavurlardır,.

yanıt3
yanıt4
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title