Haberler

Saski'den İçme Suyuna Mobil Takip

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından hayata geçirilen altyapı yatırımları ve akıllı altyapı sistemleriyle suyun tüm değerleri ve geçtiği aşamalar 24 saat takip ediliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından hayata geçirilen altyapı yatırımları ve akıllı altyapı sistemleriyle suyun tüm değerleri ve geçtiği aşamalar 24 saat takip ediliyor.

SASKİ'den yapılan açıklamada, Mobil Su Kalitesi İzleme Laboratuvarları ile vatandaşların adreslerinde su analizleri yapılarak musluklara ulaştırılan suyun kalitesinin korunduğu belirtildi.

Açıklamada, SASKİ'nin dev altyapı projeleri, yüksek teknolojiyle donatılmış arıtma tesisleri, akıllı altyapı sistemleri ve Sapanca Gölü'nün korunmasına yönelik faaliyetler ile Sakaryalıların musluklarına Türkiye'nin en kaliteli sularından birinin ulaştırıldığı bildirdi.

Sapanca Gölü'nden vatandaşların musluğuna ulaşana dek suyun tüm değerleri ve geçtiği aşamaların 24 saat akıllı altyapı sistemleriyle izlendiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kurum olarak en önemli önceliğimiz vatandaşlarımızın musluklarına kaliteli, sağlıklı içme suyu ulaştırmak. Yaptığımız dev yatırımlar, inşa ettiğimiz ileri teknoloji arıtma tesisleri ve hayata geçirdiğimiz alternatif içme suyu kaynağı projeleri ile musluklarından su içilebilen nadir şehirlerden biriyiz. Vatandaşlarımız web sitemiz (www.sakarya-saski.gov.tr) üzerinden suyun kalitesini anlık olarak görebiliyorlar. Ayrıca Mobil Su Kalitesi İzleme Laboratuvarları ile de günlük olarak şehrin farklı noktalarından su örnekleri alarak hem su kalitemizi kontrol ediyoruz, hem de kalitenin arttırılması noktasında tespitler yapıyoruz. ALO 185'i arayarak musluklarından akan suyu analiz ettirmek isteyen vatandaşlarımızın da adreslerine giderek su analizleri yapıyoruz ve sonuçları kendileri ile paylaşıyoruz. SASKİ olarak vatandaşlarımızın musluklarından güvenle içebilecekleri suyu ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Sapanca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title