Haberler

Saruhanlı'ya 450 bin Metrekare Kilit Parke

Güncelleme:

Saruhanlı'da 4 yıllık zaman diliminde 450 bin metrekarelik kilit parke taşı yapıldığını belirten Daire Başkanı Fevzi Demir, Paşaköy'ün de 120 bin metrekare kilit parke taşıyla tamamen değişeceğini söyledi.

İl genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı'ya bağlı Paşaköy'de çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü'nce alt yapısı yenilenen Paşaköy Mahallesi'nde şimdi de Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı'nca kilit parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, mahallede sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi'nin mahallede yürüttüğü çalışmalar vatandaşları da oldukça memnun ediyor.

PAŞAKÖY ÇOK DAHA GÜZEL BİR DURUMA KAVUŞACAK

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 100 yıldır yapılmayan işleri Paşaköy'de hayata geçirdiğini dile getiren Mahalle sakinlerinden Halil Çoban, "Bu yüzden Cengiz Ergün ve ekibine çok teşekkür ederiz. İlk önce alt yapımız yapıldı. Sonrasında da kilit parke çalışmalarına başlandı. Onun da sonuna gelinmek üzere. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca bölgede bulunan mermer ocaklarında çalışan tırlar yolumuzu bozduğu gibi köyün içerisinde geçerken tehlikeli durumlar oluşuyordu. Bu konudaki sıkıntılarımızı gidermek için Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanımıza ilettik. Kendisi bizzat gelerek ilgilendi ve tespitler sonucunda bizim kanal boyu dediğimiz bölgeden 3 kilometrelik çevre yolu kazandırdılar. Çevre yolumuzun asfaltlaması da bittikten sonra Paşaköy çok daha güzel bir duruma kavuşacak" dedi.

PAŞAKÖY'E 120 BİN METREKARE

Çalışmalar hakkında bilgi veren Daire Başkanı Fevzi Demir de, "Burada kanalizasyonuyla, içme suyuyla ve yağmur suyu ile alt yapı çalışmaları yapıldı. Alt yapı anlamında Paşaköy'ün 100 yıllık problemi çözülmüş oldu. Paşaköy önceden Belde Belediyesi olan bir mahallemiz. Merkez konumda olan bir yerleşim yerimiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Saruhanlı ziyareti kapsamında Paşaköy'e de ziyarette bulunmuştu ve o zaman bize talimat vermişlerdi. Çalışmaları hemen başlattık ve yaklaşık 120 bin metrekare civarında parke taşı çalışması yapılıyor. 10-15 günlük bir çalışma kaldı. Rakamlara baktığımızda il genelinde Büyükşehir Belediyesi olarak yaklaşık 5 milyon metrekareye yakın parke taşı çalışması yapıldı. Saruhanlı'da da 4 yıllık zaman diliminde 450 bin metrekareye yakın parke taşı çalışması yapılmış. Bu rakamlar çok büyük rakamlar. Çalışmalar devam edecek. Asfalt çalışmalarımız da sezonun başlaması ile birlikte devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Saruhanlı Paşaköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title