Haberler

Saruhanlı'da Kadastro Personeline Takdirname

Manisa Kadastro İl Müdürü Hanefi Sitemoğlu, Saruhanlı Kadastro İlçe Şefi Hüseyin Sarıçalı, Tekniker Galip Karabulut ve Kurum Personeli Şöhret Çavuşoğlu'na Takdirname Verdi.

Manisa Kadastro İl Müdürü Hanefi Sitemoğlu, Saruhanlı Kadastro İlçe Şefi Hüseyin Sarıçalı, Tekniker Galip Karabulut ve kurum personeli Şöhret Çavuşoğlu'na takdirname verdi.

Hanefi Sitemoğlu, Saruhanlı Kadastro İlçe Şefliğini ziyaret ederek, kurumun çalışmalarını denetledi.

Sitemoğlu, 26 Şubatta Manisa'da Valilik himayesinde Celal Bayar Üniversitesi ile işbirliğine giderek Mülkiyet ve Kadastro konulu sempozyum düzenlediklerini hatırlattı.

Bu sempozyumdaki üstün gayret ve katkıları nedeniyle Manisa Valisi Celalettin Güvenç'in Kadastro personeline Takdirname verdiğini belirten Sitemoğlu, Güvenç'in imzasını taşıyan Takdirname belgelerini Kadastro İlçe Şefi Hüseyin Sarıçalı, Tekniker Galip Karabulut ve kurum personeli Şöhret Çavuşoğlu'na verdi.

İl Müdürü Sitemoğlu, sempozyumda, yer altı kadastroları, 3-4 boyutlu haritalara geçiş, günümüz teknolojinin yaygın kullanımı ve GPRS teknolojilerinin kullanımı konularında bilgiler verildiğini ifade etti.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title