Haberler

Saruhanlı'da "Gezi Parkı" Protestosu

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, Taksim'deki "Gezi Parkı" olaylarına karşı protesto yürüyüşü düzenlendi.

Saruhanlı'da Cumhuriyet meydanında toplanan kalabalık, Türk bayrağı ve çeşitli pankartlar taşıyarak yürüyüşe başladı. Yürüyüşe CHP İlçe Başkanı Muharrem Ekici, Eğitim İş Sendikası İlçe Temsilcisi Melih Bingöl, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Kazım Güler ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Müjgan Alsan da destek verdi. İlçe halkının da ilgi gösterdiği yürüyüşe katılan Fenerbahçe ve Galatasaray formalı taraftarların, ellerine Beşiktaş'a ait pankart taşıdıkları görüldü.

Çarşı merkezinden İstasyon meydanına yürüyen grup, "Hükümet istifa", "Her yer taksim, her yer direniş" sloganları attı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı yürüyüş başladığı nokta olan Cumhuriyet meydanında son buldu. Burada toplanan kalabalık hükümet aleyhine çeşitli sloganlar attı. CHP İlçe Başkanı Ekici, yürüyüş yapan grup adına, vatandaş-polis dostluğunu göstermek için İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli kadın polis memuruna çiçek verdi ve tüm Emniyet ve Jandarma teşkilatına teşekkür etti.

Öte yandan İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Gedik ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen İlyas Pekdemir de bölgeye gelerek grubun yürüyüşünü yakından takip etti. Yürüyüş olaysız bir şekilde sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saruhanlı Taksim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title