Haberler

Saruhanlı'da 12 İçme Suyu Deposu Yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, 2017 yılı içme suyu depolarının bakım onarım çalışmaları kapsamında Saruhanlı ilçesindeki 12 depoda çalışmalarını tamamladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 2017 yılı içme suyu depolarının bakım onarım çalışmaları kapsamında Saruhanlı ilçesindeki 12 depoda çalışmalarını tamamladı. Yürütülen çalışma ile mahallelerde ikamet eden vatandaşlar daha sağlıklı içme suyuna kavuştu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temin etmek için yoğun mesai harcıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen içme suyu depolarındaki bakım onarım çalışmaları Saruhanlı'da da tamamlandı. İlçede 2017 yılı programı kapsamında 12 depo yenilendi. 2016 yılında yapılan çalışmalar ile birlikte toplam 50 mahallesi olan Saruhanlı'da 29 depoda çalışmalar noktalandı. Yapılan yatırım ile mahalleler daha sağlıklı içme suyuna ulaştı. Depoları yenilenen mahalle muhtarları, artık daha sağlıklı suya kavuştuklarını belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. MASKİ Genel Müdürlüğü ayrıca Saruhanlı ilçe merkezine 2 bin 500 ve 200 metreküplük 2 içme suyu deposu inşa etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Saruhanlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title