Haberler

Şarkışla Kaymakamı Uçgun: "Şarkışla Benim Gözümde Hak Ettiği Yerde Değil"

Şarkışla Kaymakam Abdullah Uçgun, "Şarkışla Benim gözümde hak ettiği yerde değil" dedi.

Kaymakam Uçgun, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı projeleri kapsamında Şarkışla Öğretmenevi'nde, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve iş adamları ile bir araya geldi.

İlçenin kalkınması ve gelişmesi yönündeki sıkıntıları dinleyen Uçgun

"Şarkışla, Türkiye'nin göbeğinde olan, özellikle bazı değerleri olan gözde bir ilçe. Ama hangi konuya bakarsak bakalım Şarkışla hak ettiği yerde değil, bunu hepimiz görüyoruz. Hak ettiği yere getirmekte bizlerin elinde. Bunun için el birliği yapmamız lazım, birlik ve beraberliği sağlamamız lazım. Kısaca herkes bu yolda elini taşın altına koymalı" dedi.

Uçgun, Şarkışla'nın Türkiye'nin tam ortasında olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Dışarıdan böyle olduğumuz gözükmüyor. Ozanlar diyarı diyoruz, Aşık Veysel gibi dünyaca ünlü halk ozanımız var, Türkiye'nin en büyük canlı hayvan pazarlarından birisine sahibiz, tarıma el verişli toprağımız var, organize sanayimiz var. Ama bunları değerlendiremiyoruz. Bu şekilde var olmak bir şeye yaramıyor, yaramazda. Bizim bunları aşmamız ancak el birliği ile olur, dayanışmayla olur. Öyleyse ele ele verecek ve o taşın altına hepimiz elimizi koyacağız."

Uçgun, Şarkışla'yı her alanda yıldızı parlayan bir ilçe haline getireceklerini kaydetti.

İşsizlik, göç, eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık gibi konuların ele alındığı toplantıya, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Kızılcakışla Belde Belediye Başkanı Emin Çınar, iş adamları, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Uçgun Şarkışla Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title