Haberler

Şarkışla'da Protokol Üyeleri İş Yeri Açtı

Şarkışla ilçesinde, protokol üyeleri bir iş yerinin açılış törenine katıldı.

Şarkışla ilçesinde, protokol üyeleri bir iş yerinin açılış törenine katıldı.

Cumhuriyet Caddesinde faaliyet gösterecek Şarkışla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Karaca tarafından açılan lokantanın açılışına, Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, AK Parti Şarkışla İlçe Başkanı Ercihan Altınkaya ile Kızılcakışla Belediye Başkanı Emin Çınar katıldı.

Okunan duaların ardından lokantanın açılışını Kaymakam Uçgun ile Köksal birlikte yaptı. Kaymakam Uçgun, iş yerinin hayırlı olması dileğinde bulunarak,

"Bugün Şarkışla'da hizmet sektörü için en önemli dönüm noktalarından bir tanesi. Şarkışla'nın hizmet sektöründe bakımından ciddi manada kendini yenilemeye ihtiyacı vardı" dedi.

Köksal ise "Esnaf sanatkarımız her zaman böyledir. Kurduğu işini yönetir, çoluğunun çocuğunun rızkını kazanır, istihdam yaratır, ödediği vergilerle ekonomiye katkıda bulunur. Onun için Şarkışla'ya böyle güzel bir mekan yaptıkları için kardeşlerimizi kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title