Haberler

Şarkılar Bizi Söyler ne zaman, saat kaçta? 11 Mart Şarkılar Bizi Söyler canlı izle! Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?

Güncelleme:

Ekranlar karşısına yeni gelen Şarkılar Bizi Söyler müzik programı Kanal D'de yayınlanıyor. Geçen haftalarda ilk bölümü yayınlanan eğlenceli müzik programı hakkında bilgiler haberimizde. Şarkılar Bizi Söyler 11 Mart Perşembe konuk var mı? Şarkılar Bizi Söyler ne zaman, saat kaçta? ? 11 Mart Şarkılar Bizi Söyler canlı izle!

Kanal D'nin yeni programlarından olan Şarkılar Bizi Söyler müzik programı, Sibel Can ve Hakan Altuğ ve Hüsnü Şenlendirici gibi ünlü isimleri bir araya getirdi. Şarkılar Bizi Söyler, müzik ve eğlence programı hakkında merak edilenler haberimizde. Şarkılar Bizi Söyler ne zaman, saat kaçta? Şarkılar Bizi Söyler 11 Mart Perşembe konuk var mı? Şarkılar Bizi Söyler ne zaman, saat kaçta? 11 Mart Şarkılar Bizi Söyler canlı izle! Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? İşte detaylar haberimizde…

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kanal D'nin yeni programlarından olan "Şarkılar Bizi Söyler" her Perşembe akşamı (bu akşam) saat 20.00 ' de seyircisiyle buluşacak.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KONUKLARI KİMLER 11 MART!

Şarkılar Bizi Söyler 'in bu akşam yayınlanacak olan 3. Bölümünde konukları Kibariye, Kubat, Niran Ünsal ve Nilgün Belgün'dür.

Şarkılar Bizi Söyler 'in bu akşam yayınlanacak olan 3. Bölümünde konuk olacak mı? sorusu merak ediliyor. Şarkılar Bizi Söyler 'in sunuculuğunu yapan Türk Müziğinin güzel sesi Sibel Can ile Hakan Altuğ'dur. Muhteşem ikili ile birlikte onlara eşlik eden klarnet virtiözü Hüsnü Şenlendiri de her Perşembe akşamı programda yer olarak geceyi şenlendirecek.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER'İN 2. BÖLÜMÜNDE HANGİ ŞARKILAR SÖYLENECEK?

İlk bölümünde Müslüm Gürses şarkıları söylenen müzik-eğlence programının bu akşam yayınlanacak üçüncü bölümünde Sezen Aksu şarkıları söylenecek.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sezen Aksu Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title