Haberler

    Şarkıcı Will.i.am, Puls İsimli Bir Akıllı Bileklik Tasarladı

    Biz hala bileklik mi yoksa saat mi derken, Black Eyed Peas grubu üyesi Will.i.am yeni tasarladığı akıllı bileklik ürünü ile şaşırttı.

    Biz hala bileklik mi yoksa saat mi derken, Black Eyed Peas grubu üyesi Will.i.am yeni tasarladığı akıllı bileklik ürünü ile şaşırttı.

    Giyilebilir teknoloji ürünlerinde büyük cihaz mı iyidir, küçük mü iyidir tartışmaları hızla sürüyor. Tabii büyük cihazlar derken Rufus Cuff gibi veya Portal gibi geniş ve dokunmatik ekranlı ürünler de en az küçük ekranlılar kadar ilgi görüyor.

    İşte Black Eyed Peas grubunun ünlü vokalisti Will.i.am de ani bir kararla giyilebilir cihazlar sektörüne bir giriş yapmaya karar vermiş. "Puls" isimli akıllı bilekliği (ama akıllı saat değil) yukarıdaki örnekler gibi büyükçe bir ekrana ve kayışa sahip. Puls sesle kumanda edilebilen ve telefon aramaları yapabilen, mesaj, e-posta ve Twitter gibi metin bazlı işlemler için kullanabileceğiniz bir cihaz. ve akıllı telefonunuzla senkronlamaya bile gerek yok.

    Sanatçı Will.i.am cihazın yılbaşı itibarı ile ABD'de AT&T ve İngiltere'de O2 operatörlerinde satışa çıkacağını belirtmiş. Cihazı test edenler büyük görüntüsüne rağmen oldukça hafif olduğunu, akıllı telefonlar gibi günlük bir sarj döngüsüne sahip olduğunu ve ekranın oldukça net ve parlak olduğunu belirtiyorlar.

    Puls akıllı bileklik SIM kart desteğine sahip ve akıllı telefonunuzla aynı numarayı ortak kullanabiliyor. Bilekliğe yüklü "AneedA" isimli bir kişisel asistan sesli komutlarınızı alıyor ve işlemlerinizi yapıyor. AneedA, Apple'ın kişisel dijital asistan servisi Siri'yi üreten Nuance tarafından hazırlanmış. Ayrıca cihaza metin girişi için kullanılan küçük klavye de, Android Wear ve Google Glass için klavye üreten Minuum'un elinden çıkmış.

    Puls'un piyasaya çıkacağı zaman belli ama ne kadar fiyatı olacağı veya çoğu teknik ayrıntısı belli değil. Ama en azından bir akıllı telefon kadar pahalı olmayacağı kesin.

    The post Şarkıcı Will.i.Am, Puls İsimli Bir Akıllı Bileklik Tasarladı appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title