Haberler

Şarkıcı Sıla Sosyal Medya Hesabından Açıklama Yaptı

Şarkıcı Sıla sosyal medya hesabından açıklama yaptı Oyuncu Ahmet Kural tarafından darp edilen şarkıcı Sıla sosyal medya üzerinden açıklama yaptı Sıla: "Bana uygulanan korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum" "Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiç...

Şarkıcı Sıla sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Oyuncu Ahmet Kural tarafından darp edilen şarkıcı Sıla sosyal medya üzerinden açıklama yaptı

Sıla: "Bana uygulanan korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum"

"Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiç bir ilgisi yok"

İSTANBUL - Bir süredir birlikte olduğu oyuncu Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiasıyla mahkemeye başvuran ve koruma kararı aldıran şarkıcı Sıla sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak açıklamada bulundu. Sıla, "Bana uygulanan korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum. Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiç bir ilgisi yok!" dedi.

Şarkıcı Sıla, bir süredir birlikte olduğu oyuncu Ahmet Kural'dan fiziki şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Sıla, Kural'ın kendisine 3 ay süreyle yaklaşamaması için koruma kararı aldırdı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak açıklamada bulunan Sıla, susmama kararı aldığını söyledi.

"Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var... (Ataol Behramoğlu)" yazısı altında açıklama yapan şarkıcı Sıla'nın, "Merhaba, bazen cümleye başlamak çok zor olabiliyor.

Galiba en doğrusu konuya direkt girmek. Hayatımdaki insanın fiziki şiddetine maruz kaldım. Bu, fiziki hasarı bir yana insanın kadın tarafını darmadağın eden bir olaymış. Hayatta geldiğiniz yer, başarılarınız ya da oluşturduğunuzun bir anda önemsiz kaldığı yıkıcı bir deneyimmiş. Bu ülkede bugüne kadar ne kadar şiddet mağduru kadın varsa, gözlerinin gözlerinize değdiği bir anmış. Artık ne yazık ki biliyorum, çok kolay değil sokağa çıkıp "Ben şiddete uğradım" diye bağırmak. Ama şunu da biliyorum ki ben de susarsam önce kendime, sonra da bu ülkenin kadınlarına, şiddete karşı insanlarına haksızlık etmiş olacağım. Bu nedenle başıma gelen olay üzerine susmama kararı aldım. Yasaların bana verdiği hakları kullanacağım. Hiç bir ceza, yaptırım benim yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek, bunu çok iyi biliyorum. Ama bu hayatta şarkılarla, kelimelerle bir iletişim kurabildiysek ve kendimi biraz anlatabildiysem, gücümü kendim kadar sizlerden aldığımı da biliyorsunuzdur. Bana uygulanan korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum. Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiç bir ilgisi yok!" şeklinde paylaşımda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Sosyal Medya Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title