Haberler

Şarkıcı Mabel Matiz'e Klibinde Kullandığı 1 Dolardan Dolayı Soruşturma Başlatıldı

Güncelleme:

Şarkıcı Mabel Matiz'in, klibinde kullandığı 1 dolardan dolayı başı derde girdi. Savcılık, Matiz'in FETÖ'ye destek verdiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlattı.

Şarkıcı 'in 'Ya Bu İşler Ne' isimli şarkısının klibinde 1 dolar kullanarak FETÖ'ye destek verdiği iddia edildi. Bir vatandaş, Matiz'i, 'Terör örgütünün simgesi olan 1 doları kullanarak onlara destek veriyor' diye şikayet etti. Şikayet üzerine savcılık soruşturma başlattı. Çağlayan Adliyesi'ne giden Matiz, ifade verdi. Sanatçı, klibin yapımcısı tarafından hazırlandığını ve klibin kurgusuna dahlinin olmadığını ileri sürdü. Soruşturma devam ediyor.

1 DOLARLAR BAŞINI AĞRITTI

Sabah'ın haberine göre, Ünlü şarkıcı Mabel Matiz'in, 'Ya Bu İşler Ne' isimli klibinde '1 dolar' kullanarak FETÖ'ye destek verdiği iddia edildi. Matiz, İstanbul Adliyesi'ne giderek ifade verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan darbecilerin üzerlerinden ve evlerinde yapılan aramada çok sayıda 1 dolarlık banknot çıkmıştı. Örgütün simgesi olan 1 dolarlık banknotlar ünlü sanatçı Matiz'in başını da ağrıttı.

"KLİBİN KURGUSUNU BEN YAPMADIM"

Ünlü sanatçı 'Ya Bu İşler Ne' klibinde cebinden çıkarttığı dolarları etrafa saçtı. Durum, Mabel'in örgüte destek vermek amacıyla klibinde 1 dolar kullandığını iddia eden bir vatandaş tarafından ihbar edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Çağlayan Adliyesi'ne giden Matiz, klibin yapımcısı tarafından hazırlandığını ve kurgusunun kendisi tarafından yapılmadığını ileri sürdü. Matiz, amacının örgüte destek vermek olmadığını kaydetti. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağlayan Adliyesi Mabel Matiz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

Şaşkın:

Böylesine saçma bir neden için soruşturma başlatan insanların, evlerinde milyon dolarlar bulunuyor. . .

28
31
yanıtYanıtla
Uzman:

Başkan seçtik ülkeye ekonomiden anladığı yok..başkan seçtik ülkeye eğitimden anladığı yok..başkan seçtik ülkeye tam bir işçi düşmanı asgari ücret yerlerde..başkan seçtik ülkeye ülke suriyeli doldu...başkan seçtik ülkeye dış politika tam deli saçması.. Başkan seçtik ülkeye zam üstüne zam..BAŞKAN SEÇTİK ÜLKEYE PAPAZI BULDUK..!!

11
31
yanıtYanıtla
Flaubert:

Durum çok vahimmm , Kötü günler bizleri bekliyor gibi. . .

11
29
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ALLAHTAN FETÖDEN ALINANLARIN ÜZERİNDEN 1 TL ÇIKMAMIŞ. YOKSA MİLLET TUVALET PARASI OLMADIĞINDAN ALTINA KOYVERECEKTİ

9
31
yanıtYanıtla
Mavikurt:

Soruşturma açan savcıya ne demeli. . .

6
33
yanıtYanıtla
kader:

bu pisliği gundem yapmanın bır anlamı yok

21
18
yanıtYanıtla
sevgi:

AH NE KADARDA DUYARLI DEVLETİMİZ DİKKATE ALMIŞLAR ŞİKAYETİ VAH VAH, HASTANELERİ SÖMÜRÜYORLAR DİYE ŞİKAYETLER YAĞIYOR ONLAR NERDEEEEE

9
28
yanıtYanıtla
gs:

bu haberlerle mılletın olmayan beynını uyusturuyorlar sonrada baska ulkelerın yaptıgı ıcraatlerı ızlıyoruz yazık bos iş bence

13
21
yanıtYanıtla
ODİN:

bu berbat sesle ünlendiğine göre kesin bir parmağı vardır.

16
16
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

ulke krızde, devalasyon var yumurta, un, yağ aldı basını gıdıyor kımsenın umurunda değil korklak gazeteler ve televızyonlar sozde ozgur basın korkkalıgından haber yapamıyor şu ankı durumun ecevıt zamanındakı demırel zamanlarındakı krızlerlen en farkı var sozde amerıka baskı yapıyor gecın bunları vatan mıllet sakarya dın, ıman ver gazı ver coskuyu mılletı uyustur . . 5 veya 6 ay sonra ebd basbakınıylan sarmas dolas olurlar bunlar boyle. . herkez korkar olmuş

4
27
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title