Haberler

Şarkıcı İdo Tatlıses, İbrahim Tatlıses'in Aldığı Tehdit İçin "Babam Gerekeni Yaptı" Dedi

Güncelleme:

Bodrum'da sahne alan İdo Tatlıses, geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'i arayarak oğlunun can sağlığı hakkında tehdit edilmesi için "Babam gerekeni yaptı" dedi.

Bodrum'da bir beach'te sahne alan İdo Tatlıses, konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Babasının geçtiğimiz gün tehdit edilmesi hakkında konuşan Tatlıses, ""Babam gerekeni yaptı, benim açıklama yapmama gerek yok" dedi.

"BABAM GEREKENİ YAPTI"

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'i arayan bir kişi İdo'yu öldürmek ile tehdit etmişti. Tehdidin ardından İbrahim Tatlıses savcılığa başvurmuş ve şikayetçi olmuştu. İdo bu konu hakkında, "Babam gerekeni yaptı ve savcılığa başvurdu. Benim açıklama yapmama gerek yok zaten. Kimin tehdit edildiği önemli değil önemli olan böyle bir konunun yaşanmasıdır" dedi. 2 gün boyunca Bodrum'da sahne alan İdo yaz konserlerinin çok yoğun olduğunu, bazı günler 2 konser bile verdiğini ifade etti.

Şarkıcı İdo Tatlıses, İbrahim Tatlıses'in Aldığı Tehdit İçin 'Babam Gerekeni Yaptı' Dediİdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli

AŞK ACISI ERİTTİ

İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli ile olan ayrılığı hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu. İdo, son zamanlarda verdiği kilolar ile ilgili soruları "Aşırı yemek yiyemiyorum. Kilo vermeye devam ediyorum. Yasemin Şefkatli ayrılığının da etkisi var tabi" şeklinde yanıtladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

Hasan:

Canları sıkıldığı zaman kendilerini gündemde tutuyorlar siz kim tehdıt nıye olsunki ,önemli degilsiniz toplumda.

13
2
yanıtYanıtla
Haci:

Tamamda sen niye sarki soyluyon onu anlamadim

5
5
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Şu tipleri gazetelerde tv ekranlarında görmek zorundamıyız nedir bunlar kimdir ne demeye çalışıyorlar hayırdır

5
2
yanıtYanıtla
YR:

Bazi insanlar parasiyla konusur bazi insanlar egtim seviyesiyle bunlar tam cahil ama parada insana tahsil alanlari saglar bir git oku sibel canin cocuklari bile ingilterede okuyor kendini gelistir ibocan

6
1
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Allah vatanımıza milletimize hiç bir kötülük vermesin Allah herkesin nefsine aklına fikrine güzellik versin tehdit ne kim olursa olsun bu ülkenin her bir evladı için canımızı vermezmiyiz nerde bir acı olay olsa koşmazmışız üzülmezmiyiz göz yaşı dökmezmiyiz tanımadan bilmeden günlerce ah çekmezmiyiz aslında bizim halkımız çok güzel yürekli insanlar ama sevenlerin Allah belasını versin Tu. İnsanlığa insana her bir ferdin ellerinden öpüyorum yurdumun çok güzel insanları nefsimize dur demesini bilelim yeterki

2
3
yanıtYanıtla
Alper Polat:

Gerekeni yaptığı içinmi bu hale getirdiler İbo yu.

3
1
yanıtYanıtla
FAKIRO:

Ibrahimin sevdigim tek huyu var o da cocuklarinin karnini doyuran cocuklarina ekonomik yardim eden bir baba biz babalarimiztan atalarimizindan bir sey gormedik

2
2
yanıtYanıtla
Dilan:

Ünlü olmayı kendi seçmedi bu çocuk.. anne baba tanınmış olunca ister istemez torpil giriyor işin içine.. istesenizde istemesenizde haberlerini göreceksiniz..

1
2
yanıtYanıtla
murat:

hep dümen. . .

2
1
yanıtYanıtla
D cetn:

İmoarator Allah saglk sihat versin cansn

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title