Haberler

Şarkıcı Ece Seçkin, Instagram'dan peş peşe iç çamaşırsız pozlarını paylaştı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı Yastık'ı dinleyicilerin beğenisine sunan Ece Seçkin, sosyal medya hesabından iç çamaşırsız pozlarını paylaştı. Takımının içine herhangi bir şey giymeyen şarkıcının pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Yıllar önce çıkardığı Adeyyo şarkısıyla çıkış yapan şarkıcı Ece Seçkin, yeni şarkısı için saçlarını boyattı. Sık sık imaj değişiklikleriyle gündeme gelen Seçkin, bu sefer de paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.

"SANKİ BİR ŞEY GİYMEYİ UNUTMUŞSUN"

Instagram'da 1,7 milyon takipçisi bulunan 29 yaşındaki şarkıcı, pembe pantolon ve ceket kombini yaparak kamera karşısına geçti. Camın önünde pozlar veren Seçkin, ceketinin altına hiçbir şey giymemeyi tercih etti. Takipçilerinin diline düşen Seçkin için "Niye iç çamaşırı giymedin?", "Bu kadarı fazla değil mi?" ve "Sanki bir şeyler giymeyi unutmuşsun" yorumları yapıldı.

İşte Ece Seçkin'in cesur pozları...

Şarkıcı Ece Seçkin, Instagram'dan peş peşe iç çamaşırsız pozlarını paylaştı

Şarkıcı Ece Seçkin, Instagram'dan peş peşe iç çamaşırsız pozlarını paylaştı

Şarkıcı Ece Seçkin, Instagram'dan peş peşe iç çamaşırsız pozlarını paylaştı

Şarkıcı Ece Seçkin, Instagram'dan peş peşe iç çamaşırsız pozlarını paylaştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ece Seçkin Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (7)

Şükrü Gülmez:

Boş haberler.okunacak haber değil yazık .millet neyle uğraşıyor bunlar neyle gündem olmaya çalışıyor.yazik ...

509
42
yanıtYanıtla
Sefa Çakır:

işiyle gündem olamayınca çıplaklıkla gündem olmaya çalışıyor nasıl olsa en kolay ve ucuz yöntem . zaten ucuz insanlar ucuz işler yapar

243
51
yanıtYanıtla
Leyla Aybay:

İntihar mı edecekmiş?

17
183
yanıtYanıtla
ahmet say:

evli barklı kadınsın yakışıyomu sana sen halka örnek olman lazım bu devirde örnek alınacak sanatçı yokki

87
112
yanıtYanıtla
Serdar turgut :

Çok güzel kadın. Böyle güzellikler heba olmasın döktür ))) menzil şeyhide izlierken beğensin

26
165
yanıtYanıtla
hidir :

Lo lolo tuğbanin yastik diye bir sarkisi var, o çok daha guzel. Hemen bir pukle okuyim, lacimi yok artik sen benimsin, gunlerim gecelerim sensin oooffff ooooo ooo lpoo loioo off

40
149
yanıtYanıtla
Mehmet Karagoz:

“Çıplaklık medeniyetse, hayvanlar bizden daha medeni”

27
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title