Haberler

Şarkıcı Ebru Yaşar, "O yokken biz vardık" diyerek Kim Kardashian'a meydan okudu

Güncelleme:

6 yıl aradan sonra İstanbullu hayranlarıyla buluşan sevilen şarkıcı Ebru Yaşar, konser öncesi özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hayranları tarafında gittikçe gençleştiği yorumları yapılan ünlü şarkıcı Kim Kardashian'a benzetilmesine "Ben de çok beğeniyorum ama ona benzemek gibi bir niyetim yok. O yokken biz vardık" yorumunda bulundu.

"ANNE OLDUKTAN SONRA DAHA DA GENÇLEŞTİM"

Genç görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken 42 yaşındaki şarkıcı, "Çocuklar doğduktan sonra daha da gençleştim. Çünkü sürekli onların peşinden koşuyorum. Bunun haricinde de spor yapıyorum ve cilt bakımlarıma özen gösteriyorum ama çocuklar doğduktan sonra yılların geriye doğru gittiğini hissediyorum. O yüzden, kadınlara 'doğurun' diyorum. Annelik, beni gençleştirdi ama kocamı yaşlandırdı. Adam hepimize yetişeyim derken hızla yaşlanıyor ama ben gençleşiyorum." diye konuştu.

Şarkıcı Ebru Yaşar, 'O yokken biz vardık' diyerek Kim Kardashian'a meydan okudu

"ONA BENZEMEK GİBİ BİR NİYETİM YOK"

Basın mensuplarının, tarzı ve güzelliği ile kendisini dünyaca ünlü Kim Kardashian'a benzetmesi üzerine güzel yıldız, "Hazırlanırken arkadaşlarım söylemişti ama şimdi siz de söyleyince 'Belki' dedim. Kim Kardashian tüm dünyada sevilen ve çok güzel kadın. Ben de çok beğeniyorum ama ona benzemek gibi bir niyetim yok. O yokken biz vardık" dedi.

Şarkıcı Ebru Yaşar, 'O yokken biz vardık' diyerek Kim Kardashian'a meydan okudu

Şarkıcı Ebru Yaşar, 'O yokken biz vardık' diyerek Kim Kardashian'a meydan okudu

Şarkıcı Ebru Yaşar, 'O yokken biz vardık' diyerek Kim Kardashian'a meydan okudu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kim Kardashian Ebru Yaşar Haberler

Bakmadan Geçme

Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı?
500

Yorumlar (12)

mmm:

doğru diyor ebru hanım ben 56 yaşındayım televizyon bizim buralara 1974 de geldi ozamandan beri var sanırım? gündem olmak için bu kadar küçülülmez

10
1
yanıtYanıtla
MMM:

BU BENİM NİCKİM KULLANMA BAŞKA AD MI BULAMADIN

yanıt1
yanıt0
........:

Kökenleri aynı olabilir. Ya da estetik herkesi aynı yapıyor.

8
1
yanıtYanıtla
XXXBİRAZ DİKKAT:

ebru yaşar gerçekten çok çekici harika bir kadın

5
1
yanıtYanıtla
Ad ad:

He tabi tabi sen kiimm Kim Kim ??

4
0
yanıtYanıtla
Zaza:

EBRU GEL, SENDEN Bİ NEFRET EDEYİM. !!!!

3
1
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

pardon da seni kim adam yerine koyuyor da kardashianın giyimine benzetiliyorsun anlamadım.

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kıyasladığınız habere bakın göz var nizam var sizde bunlar da yokmuş

2
1
yanıtYanıtla
v.b:

ebru yaşar 77''li kim kardashian 80''li ebru yaşar ilk 1999 da duyuldu kim kardashian tanınmış aileden geliyor ama ilk medyanın ilgisi çektiği tarih 2003 buna göre ebru hanım haklı ama giyim kuşam tarzı ile araştırma yapamadım onuda madem haber yapıyorlar bi zahmet araştırmasınıda haberciler yapsın giyim tarzı bakımından ilk hangisi bu stilleri uygulamış diye vb.

3
0
yanıtYanıtla
KURT BEY:

Değeri mi artmış

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title