Haberler

Şarkıcı Derya Uluğ, konserinde eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut için pankart açtı

Güncelleme:

Genç şarkıcı Derya Uluğ, Artvin'de verdiği konserde eski eşi tarafından kızının gözü önünde bıçaklanan Emine Bulut için "Ölmek istemiyoruz" yazılı pankart açtı. Uluğ, pankartı tutarken de duygusal anlar yaşadı.

Kırıkkale'de yaşanan eski eş dehşeti Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Eski eşi tarafından kızının gözü önünde bıçaklanan Emine Bulut'un son görüntüleri sosyal medyada yeniden yayılırken, Bulut'un bıçaklanmasının hemen ardından sarf ettiği "Ölmek istemiyorum" sözü ise yürekleri dağladı. Türkiye'nin sessiz kalmadığı olayla ilgili son olarak Derya Uluğ da konserinde anlamlı bir harekete imza attı.

"ŞİDDETİN EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM"

Artvin'de Arhavi Festivali kapsamında sahneye çıkan genç şarkıcı Derya Uluğ, konserinde Emine Bulut'u unutmadı. Şarkılarına ara veren Derya Uluğ, Emine Bulut cinayeti hakkında "Ülkemizde doğaya verilen zararı, çocuklara yapılan şiddeti ve özellikle son zamanlarda artan kadına olan, özellikle eski koca şiddetinin bir an önce en ağır şekilde cezalandırılmasını yürekten istiyorum." dedi.

Şarkıcı Derya Uluğ, konserinde eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut için pankart açtı

"ÖLMEK İSTEMİYORUZ"

Sahnede duygusal anlar yaşayan Derya Uluğ, "Ölmek istemiyoruz" yazılı pankart açtı. Şarkıcı 'Dünyada Ölümden Başkası Yalan' isimli şarkının çalındığı esnada ise gözyaşlarına hakim olamadı. Uluğ'u izlemeye gelen hayranları ise alkış ve ıslıklarla şarkıcıya destek oldu.

Şarkıcı Derya Uluğ, konserinde eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut için pankart açtı

NE OLMUŞTU?

Kırıkkale'de, 18 Ağustos Pazar günü, Menderes Caddesi'ndeki bir kafede, Fedai Baran (43), 4 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut (38) ve kızı F.B.B. ile buluştu.

Fedai Baran ile Emine Bulut, arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Emine Bulut, kanlar içinde kalırken, Fedai Baran taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Şarkıcı Derya Uluğ, konserinde eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut için pankart açtı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Emine Bulut Derya Uluğ Karadeniz Haberler

500

Yorumlar (13)

Atsız:

Çıkar menfaat malzemesi oldu artık

17
2
yanıtYanıtla
aq:

sessiz mi kalınmalı ne istiyorsunuz ? kafayı yemişssiniz hepiniz

yanıt0
yanıt1
KIZGIN:

Kuru kuru pankart açıp kendi reklamlarını yapıyorlar hiç birinden bu tip durumlarda maddi destek le ilgili en ufak bir duruş sergilenmiyor bu tip şarkıcılara inanmayalım ÇÜNKÜ HEPSİNDE BOL REKLAM KOKUYOR . . .

9
0
yanıtYanıtla
Selo:

Reklamlari gecin kücük bir yavru öksüz kaldi o kadar duyarli sanatcilar iseniz o yavrucak icin konser verin psikolojik destek ve egitimi icin hadi biyrun meydan sizin

7
1
yanıtYanıtla
Bir zamanlar Anadolu:

Türkiye deki tüm kadınlar ölse umurunuzda olmaz primci şarlatanlar!

6
1
yanıtYanıtla
Bir öneri:

Geride kalan yavruya maddi manevi destek vermek en iyisi. Pankart açmak kızcağızın acılarını yaşadıklarını elbette dindirmez ama iyi bir hayat yaşaması için birşeyler yapılabilir

7
0
yanıtYanıtla
Alemp:

Bu sanat ciyim diyipte ortalikta gezen musvette takimi birakin artik su olmus kisiden siyasetten reklam yapup pirim art tirmaya calismayi ezikler

5
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

aferin kızıma

1
5
yanıtYanıtla
MERCAN:

O KARDEŞİMİZİN DUANIZA İHTİYACI VAR GEREKSİZ TEPKİNİZE DEĞİL O AYAKLAR ALTINDA ÇİĞNENESİ ADAMA GELİNCE RABBİMİN LANETİ ÜZERİNDEN HİÇ EKSİK OLMASIN TAŞLANARAK GEBERTİLMELİYDİN O ANDA. . .

5
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Simdiki nesillerden bir bok olmaz hepsi sosyal medya ve herseyini paylasma pesinde ahlak cökmüs edep utanma sevgi saygi denen birsey kalmamistir

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title