Haberler

Şarkıcı Berkay'ı Yumruklayan Arda, Avrupa'da Manşetlerde

Güncelleme:

Gece kulübünde şarkıcı Berkay'ı yumruklayan Başakşehirli futbolcu Arda Turan, Avrupa basınında manşetlere çıktı.

Medipol Başakşehir futbolcusu Arda Turan'ın önceki gece şarkıcı Berkay Şahin ile yaşadığı kavga sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, aynı zamanda Avrupa basınında da haber oldu.

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Football Espana ve El Mundo Deportivo da Arda Turan'ın şarkıcı Berkay ile yaşadığı kavgaya yer ayırırken, Romanya, Fransa ve Ukrayna basınında da geniş yer buldu.

ROMANYA BASINI: ARDA'NIN DÜŞÜŞÜ

Özelllikle Romanya basını, bir dönem Barcelona'da forma giyen Arda Turan'ın uzun süredir cezalı olduğu için forma giyemediği dönemde yaşamış olduğu bu olayı, Arda Turan'ın düşüşü olarak okuyucularına sundu.

Arda Turan ise bu olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün gazetelerde çıkan haberler ilgili kısa bir açıklama yapmak isterim. İzin günümde arkadaşımla gittiğim bir mekanda yaşadığımız tartışmanın sebebi bir namus konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır. Doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Berkay'ı Yumruklayan Arda, Avrupa'da Manşetlerde

Şarkıcı Berkay'ı Yumruklayan Arda, Avrupa'da Manşetlerde

Şarkıcı Berkay'ı Yumruklayan Arda, Avrupa'da Manşetlerde

(Sözcü)

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (17)

ADAM GİBİ ADAMMMM:

adamlık milletin karısına sulanmak ve milleti dövmek değildir.

13
1
yanıtYanıtla
AAAAAAAAAAAAA:

ALLAH İSLAH ETSİN. . . . . .

9
0
yanıtYanıtla
etmesin:

Beter olsun

yanıt5
yanıt0
ünal:

anlaşılan ardayı aradınız size para koklatmadı, zira dünden beri yok namus meselesi yok laf atma diye basbas bağırdınız, bugün de iş dayağa döndü ama dünya basını diye 3 5 ülke basınına servis ettiniz. Sizin 3 5 iftira ve dedikodunuzla olmaz bu iş, siz önce bi vizyon belirleyin kendinize , mesela kişisel haberlei teyit edin hakaret etmeyin mesela para için iftira atmayın mesela para için çıplak mankenlerin reklamını yapmayın

2
5
yanıtYanıtla
dersim:

beter ol ARDA

4
2
yanıtYanıtla
HIRBO:

ARDA BRANŞ DEĞİŞTİRSİN BOXA GEÇSİN DEMİR YUMRUK ARDA HABİPLE MAÇ YAPSIN KAZANAN ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETSİN

3
2
yanıtYanıtla
misafir:

birgün ardaninda burnunu kiran bir babayigit cikar, cokda sürmez, bunuda buraya yazin

3
0
yanıtYanıtla
keskeee:

bu futbolcular yaratık gibi oluyor aga sen ufak tefek göründüğüne bakma. kolay kolay yıkabilen çıkmaz profesyonel futbolcuyu.

yanıt0
yanıt0
40AYAK:

adamın rezilliği bütün dünyaya yayılıyor

3
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Arda mapusa atılmalıdır..başka yolu yoktur.yarın yine bir vukuat yapar.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title