Haberler

Şarkıcı Alişan, Dinamo Zagreb-Fenerbahçe Maçı Sonrası İsyan Etti

Güncelleme:

Fenerbahçeliliğiyle bilinen şarkıcı Alişan, Dinamo Zagreb mağlubiyeti sonrası sosyal medyadan Ali Koç'a, "Ersun Yanal'ı takımın başına getirin" çağrısında bulundu.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Dinamo Zagreb'e 4-1 mağlup oldu. Ünlü sanatçı Alişan, Fenerbahçe 4. golü yediği sırada Twitter'dan tepkisini gösterdi ve değişim istedi.

Şarkıcı Alişan, Dinamo Zagreb-Fenerbahçe Maçı Sonrası İsyan Etti

İşte Alişan'ın attığı tweetler:

"Başkanım yol yakınken lütfen Cocu'yu gönderip, Fenerbahçe'yi bilen, Türkiye'yi tanıyan bir Türk TD getirelim takımın başına. Örnek: Ersun Yanal!!!"

"Amatör ligde bu golü bir takım yese, başkan aşağı iner tokatlar futbolcuları... Ya sabır Allah'ım ya sabır ya sabır ya sabır ya sabır ya sabır ya sabır"

"Başkanım facia yaşanmazsa değiştirmem demiştiniz... Facia yaşanıyor!!! Ve bu maç gösterdi ki Cocu çok ama çok yanlış bir seçim!! KADIKÖY DE bir facia yaşamadan Cocu'ya bu gece elveda diyelim.."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dinamo Zagreb Ersun Yanal Fenerbahçe Alişan Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (65)

EN BÜYÜK CİM BOM..!:

ŞİKEYLE HARAM ŞAMPİYONLUK YİYEN İFLAH OLMAZ. . !

19
11
yanıtYanıtla
De Get:

Cincon 8 - 0 Angaragucü , (en iyi bilinenlerden sadece biri) tarih yalan söylemez.

yanıt7
yanıt17
EN BÜYÜK GS..!:

FEENEV YENİDEN ''ACILARIN TAKIMI'' OLDU. . !BETER OLSUN ŞİKECİ KULÜP. . !

19
9
yanıtYanıtla
kayserili:

ALLAH sizin sırtınızda mağlübiyetrei hiç eksik etmesin şike bahçeliler

10
9
yanıtYanıtla
SARI MİNİK KUŞ:

Ülkemizi rezil ediyor bu febe. ülke puanını düşürüyor. geçen yıl vardar faciası bu yıl benficaya elendi. Türkiyede çirkeflik, şantaj, komplo, tehditle 2. oluyor ama avrupada foyası ortaya çıkıyor. her yıl aynı MHK-TFF sayesinde işi götürüyor

15
3
yanıtYanıtla
erdoğan:

FB. başına Morinho''yu getirsek nafile. futbol tarz değiştirdi koşan futbolcu ile oynanıyor. yaşlı ve yıldızlar ile değil? önlem basit. . . . .

14
2
yanıtYanıtla
babanız beşiktaş since 1903:

p. tesi günkü fb-bjk maçını yabancı hakem yönetsin Beşiktaş febeyi dağıtır kevgire çevirir. ama maalesef bizim eyyamcı hakemlerimiz buna izin vermez. keşke süper lig maçlarını yabancı hakem yönetse lige kalite gelir. yeniden gerçek rekabet başlar. MHK nin hakemleri yönetince aldıkları talimata göre idare ediyorlar yönetmiyorlar.

11
4
yanıtYanıtla
yorumcu:

ligi yabancı hakemler yönetse 8taş şampiyon olmazdı ki emmoğlu. kuarezma 10 dakkada 3 kırmızı kart görecekti veremedi hakemler bursa macında bunun gibi net 7 maçta eyyam var 8taş lehine. boş boş erkeklik yapın anca. başakşehirin hakkı yendi bu ligde iki sene. Allahtan Terim sayesinde adalet yerini buldu.

yanıt2
yanıt2
cimbomlular okusun:

geçen yıl galatasarayın alanya maçı ve kayseri maçının özetini izleyin hakemleri kimi şampiyon yapmış görün. eyyamcı hakemler geseye 6 puan hediye ettiler. gese batmasın para kazansın diye şampiyon yaptı bu Mhk nin hakemleri. yorum yapan arkadaşlar izleyin alanya-gese maçını sonra cevap yazın

yanıt4
yanıt3
Alsancaklı:

boş beyinli yorumcu adam sana diyorki alanya maçı izle. Ama sen sadece Q/''den bahsediyorsun. Ben de sana hakan şükür, arif erdem, hagi, fatih terim ve emre belözoğlunun senelerce yaptığı Gayri ahlakı olaylardan bahsetsem cevap verebilir misin. Boş herif geçen sene gs dediğin takım sadece 11 ofsayt golü atmış gelip burda boş yapma. Fetö yada Kebapçı selo gibi rezilliklerinize girmiyorum bile.

yanıt5
yanıt3
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title