Haberler

Şarkıcı Alişan'dan Aykut Kocaman'a: Yapamıyorum De, Git

Güncelleme:

Şarkıcı Alişan, 3-1 kaybedilen Beşiktaş maçı sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a, "Milyonlar görüyor, sen göremiyorsan, yapamıyorum de ben büyük takım çalıştıramıyorum de, git" dedi.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a 3-1 mağlup olduğu mücadelenin ardından şarkıcı Alişan sosyal medya üzerinden Aykut Kocaman'a ateş püskürdü.

"BU KADAR MAHKUM OYNATAMAZSIN BU TAKIMI"

Aykut Kocaman'ın ayrılması gerektiğini belirten Alişan, "Adamlar hafta arası maç yapmış sen bütün hafta dinlendin! İkinci yarı sahada bitik bir takım var! Aykut Hocam koşu mesafesi! Bu kadar mahkum oynatamazsın bu takımı! Yeter beee! Yenilmemek için değil, yenmek için oynat! Amatör takımla da oynasan aynı taktik, derbide de! Maçı oyuncular kaybetmedi. Korkak Aykut Kocaman elleriyle maçı verdi! Çalıştırdığın takım Fenerbahçe hocam bir kendine gel artık! Milyonlar görüyor, sen göremiyorsan, yapamıyorum de ben büyük takım çalıştıramıyorum de, git!!!" ifadelerini kullandı.

"TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜNÜ BEĞENMEK ZORUNDA DEĞİLİM"

Kendisine gelen tepkiler üzerine bir paylaşım daha yapan şarkıcı, "Ben doğma büyüme Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe için babamla bile gerekırse atışırım. Eleştiririm çünkü taraftarım. Aykut Kocaman benim Fenerbahçe'li olmama neden olan efsanelerden biridir. Her zaman da oyle kalacaktır. Ama teknik direktörlüğünü beğenmek zorunda değilim. Değiliz!!" dedi.

Şarkıcı Alişan'dan Aykut Kocaman'a: Yapamıyorum De, Git

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Beşiktaş Alişan Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

Aykut yıldızkıskanır:

Ketum komplex kıskanç aykuttan fenerde antrenör olmaaaaz. Bu Adam anca konya gibi takımlarda antrernör olur. daha dakika 9 golü atmış ya fener geri çekilmeye ve zamana oynamaya başladı daha 80 dakika var nasıl biter böyle. Aykut bu taktiği gençlerbirliğine karşıda kayseriye karşıda yapıyor oyun anlayışı bu birde yıldız futbolcuyu kıskanır takmış kafayı Valbuenaya bir zamanlar Alex''te olduğu gibi. . . Bir fenerli olarak bu sonuca sevindim Azizi ve aykuttan kurtulma zamanı gelmiştir. ALİ KOÇ ALİ KO

5
1
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı:

Aykut Kocaman iyi teknik direktör fenerbahçeye katkısını herkes biliyor. bir yenilgide hemen karalamayın beşiktaşbu yılın iyi takımlarından yenilgi normal. beşiktaşta B. münih yenildi. karşınsındaki takım güçlü. iyi olan kazanır.

4
1
yanıtYanıtla
ünal özer:

sporla alakalı hele ki Fenerbahçe ile alakalı konuşacak en son yaratık sensin. Sen vasıfsız niteliksiz hiçbir özelliği olmayan roman dizilerinin iğrenç oyuncu kılıklısısın. Hadi git sen kendin gibi çağlayla oynaş

2
3
yanıtYanıtla
yunus can 29:

Sen ne diyorsun be. Oynayamayan futbolcular suçlu Aykutmu ? Tek suçlu yetersiz futbolcuları takıma alan Aziz Yıldırımdır.

1
3
yanıtYanıtla
ali:

bir beşiktaşın kadrosuna bakın birde fenerin arasınd dağlar gibi fark var ve deplasmanda yenilmesi normalde sorun şurda beşiktaşla fenerbahçenin o kadroyla puanları aynı aykut kocaman değil başkası olsa fener bu sezonu 6. zor bitirirdi bence tek sorun aziz yıldırm yaptığı saçma transferleri

3
1
yanıtYanıtla
anti55:

başakşehir abdullah hocaya kaç yıl sabretti sonunda başarı geldi sizde az sabredin her sene teknik adam değişiyo. bikez de az sabredin bakalım abdullah hoca her sene takıma bir iki oyuncu motive etti başarı gelmeye başladı az sallandımı hemen gitsin teknik adam bu giderse kim gelecek yerli varmı iyi yabancı geliyomu ülkemize?

3
0
yanıtYanıtla
METİN:

DOĞRU SÖZE NE DENİR.

3
0
yanıtYanıtla
BJK1903:

ELLERİM BOMBOŞ KALDI :)

2
1
yanıtYanıtla
FITTIRFIŞ:

Yahu dün Bayern karşısında takım olmayan bu takıma Beş attı nasıl işbu.

2
1
yanıtYanıtla
Zeyno:

Şu Alişan kadar gıcık insan var mı acaba

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title