Haberler

Şarkıcı Alişan, Bebeği İçin Filipinli Dadı Tuttu

Şubat ayında ilk bebeklerini kucağına alan Buse Varol ve Alişan, uykusuz gecelere dayanamayınca bebekleri için Flipinli dadı tutmaya karar verdi. Alişan, bebeğinin dadısı için de kesenin ağzını açtı.

Geçtiğimiz sene dünya evine giren Alişan ve Buse Varol çifti, Şubat ayında ilk bebekleri Burak'ı kucaklarına aldı.

Doğumdan sonra bir yardımcı tutmak istemediklerini bebeklerini kendilerinin büyüteceklerini söyleyen çift, yoğun tempoya dayanamayınca dadı tutmaya karar verdi.

BEBEĞİ İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Günaydın'da yer alan habere göre; Alişan ilk bebeği için kesenin ağzını da açtı. İlk zamanlar bebeklerine kendilerinin bakacağına söyleyen çift, uykusuz gecelere dayanamayınca çareyi bir yardımcıda buldu. Aylık 5 bin 500 TL'ye Filipinli bakıcıyla anlaşan çift, böylece çocuklarıyla daha sağlıklı vakit geçirecek.

Şarkıcı Alişan, Bebeği İçin Filipinli Dadı Tuttu

"BURAK'IN ALTINI TEMİZLEYİP BEZİNİ DEĞİŞTİRİYORUM"

Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Alişan, "Bazen Buse yorgunluktan hitap düşüyor. O zaman geceleri uyanık Burak'a ben bakıyorum. Altını temizleyip, bezini değiştiriyorum." açıklamasında bulundu.

Şarkıcı Alişan, Bebeği İçin Filipinli Dadı Tuttu

Şarkıcı Alişan, Bebeği İçin Filipinli Dadı Tuttu

Şarkıcı Alişan, Bebeği İçin Filipinli Dadı Tuttu

Kaynak: Magazin

Buse Varol Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (46)

hep aynı nane:

Neden Türk dadı değil de Filipinli Dadı. Hiç mi yok Ailenizde çalışmayan bir kız ondan sonra biz şöyleyiz böyleyiz akrabalarınıza ne faydanız var ki ülkeye ne faydanız dokunacak ?

21
1
yanıtYanıtla
Fenerli:

Demek dadıyı bile ithal ediyoruz artık. . .

21
0
yanıtYanıtla
Cafer:

Türk vatandaşına iş verip istihdam yaratacağına yabancı dadı tutuyor, sonra da vatan millet der bir de bu

20
1
yanıtYanıtla
Esra:

Çocuk bakmak şey ister zaten, o şey de bunlar da yok. Ayrıca bizim Türklerin suyu mu çıktı da elin Filipinlisini dadı olarak tutuyorsunuz?!

17
1
yanıtYanıtla
Marifetmis gibi:

aklima gelmezdi birgün Alisan haberine yorum yazmayi. Önce anali babali büyüsün diyorum. Dünyanin her yerinde babalar bez de degistirip mama da veriyorlar geceleri. Esimle birlikte ikizlerimizi bu sekilde bütüttük. Aylarca uykusuz kaldik ama hep güldük. Bunlardir esleri daha da birbirine baglayan. ileride coook anlatacaklrarimiz olacak cocuklarimiza. Tabiki dadi tutmaya herkesin hakki var onu ama kendiniz icin tutun, yemek yapsin camasirlari yikasin. cünkü bu tür seyler ilk zamanlar lazim oluyor

16
0
yanıtYanıtla
Tuğba:

Çok haklısınız

yanıt3
yanıt0
Yukaribayir # Hoşgör7m86:

şopar dadi tutsaydin yabancilkk cekmezdin senin soyun kültürü ile yetisirdi Alişan....

13
3
yanıtYanıtla
semih:

bir annenin en büyük görevi emek verip çocuğunu büyütmektir, sizde anne baba olacaksınız

13
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Keşke türk dadı bulsaymış hiç olmazsa bebeği türk ninnileriyle uyutup büyütürdü,filipinli dadı ise kendi inancı gereği budist ninnileriyle uyutup büyütecektir.

10
3
yanıtYanıtla
Nuriye Teyze:

Aynen Katılıyorum Dürbünlü Dede.

yanıt6
yanıt3
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title