Haberler

Sarıyer'de Uyuşturucu Operasyonunda İlginç Diyalog

Operasyon sırasında üst araması yapan polis ile elinde dini içerikli bir kitap bulunan genç arasında ilginç diyalog yaşandı.

Operasyon sırasında üst araması yapan polis ile elinde dini içerikli bir kitap bulunan genç arasında ilginç diyalog yaşandı.

Genç: "Saygılı olun. Kitabı uygun bir yere bırakayım..."... Polis: "Biz de Müslümanız . Biz de saygılıyız…"

İhsan YALÇIN / İstanbul DHA

İstanbul Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sarıyer'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda bir miktar esrar maddesi ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirilirken; gözaltına alınanların da olduğu belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sarıyer'de Çayırbaşı Mahallesi başta olmak üzere 5 ayrı noktada uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. Özel Harekat Timlerinin de destek verdiği operasyonda, 70 adrese baskın düzenlendi.

DİDİK DİDİK ARADILAR

Polis ekipleri şüpheli gördükleri kişiler ve araçlar ile baskın yapılan evlerde didik didik arama yaptı. Aramalar sırasında narkotik dedektör köpeği  'Panzer' de kullanıldı. Baskınlar sonrası bazı evlerde satışa hazır bir miktar esrar maddesi ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

İLGİNÇ DİYALOG…

Bu arada Çayırbaşı Mahallesi'ndeki operasyon anında kameralar ilginç  bir diyaloğu da kaydetti. Polis mahallede şüpheli gördüğü 2 kişiye üst araması yapmak için harekete geçti. 2 gençten biri elinde dini içerikli bilgiler bulunan kitabı bırakmak istemedi. Polise "Saygılı olun. Kitabı uygun bir yere bırakayım" diyerek bir süre direnen gence bir polis memuru da, "Biz de Müslümanız oğlum. Biz de saygılıyız" diyerek üst araması yaptı. Diğer genç ise üst araması yapıldığı sırada defalarca "Bırak arasınlar. La ilahe illalah. ya rabbel alemin. Estağfurullah" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çayırbaşı Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title