Haberler

Sarıyer'de Silahlı Saldırı 4 Yaralı

Sarıyer'de, grafik tasarım atölyesi çalışanlarına yapılan silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı.

Sarıyer'de, grafik tasarım atölyesi çalışanlarına yapılan silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı. Kimliği belirlenen saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Haber - Kamera Murat DELİKLİTAŞ-Özgür EREN İstanbul DHA

Olay, Ferahevler Mahallesi Çamlık Caddesi üzerinde bulunun grafik tararım atölyesinde saat 21.15 sıralarında meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, cadde üzerindeki atölyeye geldi. İddialara göre kimliği henüz belirlenemeyen kişi, aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen çalışanlara ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu Ömer A. Mustafa A. Yunus B. Enes B. bacaklarından vuruldu. Saldırgan, olayın ardından cadde üzerinde park ettiği otomobili ile kaçtı. Çevredeki Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı. Polis atölye ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Mahalle sakinlerinden bir kişi, Ben ambulans ve polis sirenlerini duydum. Adam vurdular falan diye bize söylendi. 4 kişiyi vurmuşlar' diye konuştu. Olay yeri inceleme ekiplerinin atölye ve cadde üzerinde incelemelerde bulundu.

Polis saldırı ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Sarıyer 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title