Haberler

Sarıyer'de Aç Sokak Köpeklerinin Saldırdığı İnek Telef Oldu

Sarıyer'de aç sokak köpeklerinin saldırdığı inek telef oldu Veterinerlerin bakmadığı yaralı inek telef olduİSTANBUL - Sarıyer'de aç sokak köpeklerinin çiftlikteki ineğe saldırması sonucu yüzü paramparça olan inek telef oldu.

Sarıyer'de aç sokak köpeklerinin saldırdığı inek telef oldu

Veterinerlerin bakmadığı yaralı inek telef oldu

İSTANBUL - Sarıyer'de aç sokak köpeklerinin çiftlikteki ineğe saldırması sonucu yüzü paramparça olan inek telef oldu. Günlerdir kuduz olabileceği gerekçesiyle veterinerlerin yaralı hayvana bakmadığını ifade eden çiftlik sahibi Batuhan Zaman, ineğin kaldığı ahırın dezenfekte edilmesi için yetkililerden yardım beklediğini ifade etti.

Sarıyer Gümüşdere Mahallesi'ndeki Batuhan Zaman'ın çiftliğindeki bir ineğe iddiaya göre, aç sokak köpekleri saldırarak yüzünü paramparça hale getirdi. İneği için günlerce veteriner arayan ancak yaralı hayvanı tedavi etmeyi kabul eden bir veteriner bulamayan Batuhan Zaman'ın ineği telef oldu. Zaman, yaralı ineği için Sarıyer Belediyesi'ne başvurduğunu ancak yetkililerin sadece kedi ve köpeklere baktıklarını söyleyerek ineğe müdahale etmediklerini belirtti. Özel veteriner kliniklerinin de ineğin kuduz olma ihtimali nedeniyle ineğe bakmadıklarını dile getiren çiftlik sahibi, telef olan ineğinin üzüntüsünü yaşıyor. İneğe kendi imkanlarıyla yaptığı tedavinin sonuç vermediğini belirten Zaman, kuduz şüphesiyle veterinerlerin bakmadığı ineğin telef olduğu ahırın temizlenmesi için yetkililerden yardım beklediğini dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sarıyer 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title