Haberler

Sarıyer Belediye Başkanı Genç, Suşehri'nde İncelemelerde Bulundu

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Suşehri'nde incelemelerde bulundu.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel tarafından Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri'nde karşılanan Genç, tesisleri gezdi. Suşehri'nin büyüdüğünü ve geliştiğini ifade eden Genç, "Belediye Başkanı Sedat Sel Suşehri'ni adeta uçurmuş. 'Hayal' denilen çalışmaları gerçekleştirip, halkın hizmetine açmış. Bu bir ufuk meselesidir. Bu güzellikleri Suşehri'nde yaşamak bir ayrıcalık olsa gerek" diye konuştu.

Şehr-i Su Teknesi ile gölde gezerek mükemmel manzaraların tadını çıkarttıklarını ifade eden Genç, "Güzel bir gün yaşadık. Sarıyer Belediyesi olarak Suşehri Belediye Başkanımız Sedat Sel'i tebrik ediyor, kendisine her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtiyorum" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise "Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç bizleri kırmayarak ilçemizi ziyaret etti ve Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulunuşlardır. Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri yerinde görüp çalışmalarımızı takdir etmişlerdir. Biz de kendilerinin nazik ziyaretinden dolayı memnun olduk. Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç ilçemizin birçok sosyal ve kültürel etkinliğine de katılmış ve destek vermişlerdir. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Genç'in incelemeleri sırasında, CHP Suşehri İlçe Başkanı Hüseyin Çorlu ve Akıncılar İlçe Başkanı Hüseyin Çiçek ile partinin iki ilçedeki yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Muhabir: Faruk Kara

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Şükrü Genç Osman Genç Sarıyer Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title