Haberler

Sarıyer Başkan Adayı Çakıroğlu'ndan 'Dünya' Mesajı

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Şems Çakıroğlu, Sarıyer’de siyaset yapan ve yapmak isteyen tüm arkadaşların Sarıyer insanını iyi tanıması gerektiğini belirterek, “Belediye başkanları sırf belediyelerinden değil, şehirden, ülkeden, dünyadan, hatta Amazon Ormanları’ndan bile sorumlu olmalıdır” dedi.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Şems Çakıroğlu, Sarıyer'de siyaset yapan ve yapmak isteyen tüm arkadaşların Sarıyer insanını iyi tanıması gerektiğini belirterek, "Belediye başkanları sırf belediyelerinden değil, şehirden, ülkeden, dünyadan, hatta Amazon Ormanları'ndan bile sorumlu olmalıdır" dedi.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Şems Çakıroğlu, Sarıyer'in Kireçburnu Mahallesi'nde gerçekleştirdiği teşkilat toplantısında partililerle söyleşi gerçekleştirdi. Çevre sorunlarının konuşulduğu toplantıda Sarıyer aday adayı Çakıroğlu, Sarıyer'in jeopolitik konumuna dikkat çekti. Çakıroğlu, "Sadece Sarıyer'imiz için değil, küresel çevrecilik bilinci gereği Sarıyer'imize ve çevremize sahip çıkmalıyız. Belediye başkanı dünyadan sorumludur. Sarıyer'den attığımız pet şişe, Atlas Okyanusu'na kadar gidebilir" dedi.

Partililer tarafından Sarıyerli vatandaşlar ile sürekli iç içe olması nedeniyle çok sevildiği hatırlatılan AK Parti Sarıyer aday adayı Şems Çakıroğlu "Aslında bu sadece bana has bir durum değil. Bazılarımız bunu biraz ihmal ediyor olabilir ama bizler millet olarak böyleyiz. Yurt dışında bankamatikte biri para çekerken, sıradaki diğer kişiler en az 1 buçuk metre geride bekler. Ancak bizde sıradaki kişi, para çekenin ensesinin dibinde bekler. Bu adama 'köylü' diye kızarız. Ancak o adam yolda bayılıp düşseniz sizi sırtına alıp, hastaneye kadar taşır. Evinde 3 gün sizi ağırlar. Yurt dışında bankamatikte 1 buçuk metre geride bekleyen insanlar, yolda bayılan birini görse, umursamadan yürür gider. Biz böyle duyarlı bir milletiz" dedi.

Çevreye verilen değerin arttırılması gerektiğini söyleyen Çakıroğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Sarıyer'de siyaset yapan ve yapmak isteyen tüm arkadaşlarımız da Sarıyer insanını iyi tanımak zorunda. Belediye başkanları sırf belediyelerinden değil, şehirden, ülkeden, dünyadan, hatta Amazon ormanlarından bile sorumludur. Sarıyer'i el birliğiyle kalkındırmak istiyorsak 'dünya bizim' misyonuyla hareket etmek zorundayız. Dünya'nın gözbebeği İstanbul Boğazı ve İstanbul Boğazı'nın gözbebeklerinden olan Sarıyer sahilinden atılan bir pet şişe, Atlas Okyanusuna kadar erimeden gidebiliyor. Bu duyarlılıkla Sarıyer'i yönetmeye ve dünya çevrecilik çalışmalarına Sarıyer'den başlamak üzere katkıda bulunmaya talibiz." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Ak Parti Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title