Haberler

Sarımsaklı'da Vatandaşlar Sahil Bandında Oturabilmek İçin Banklar İstiyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde turizmin gözde merkezlerinden biri olan Sarımsaklı plajlarında vatandaşlar ve tatilciler, özellikle akşam saatlerinde sahil bandında yaptıkları yürüyüşler sırasında soluk alıp kısa süreli de olsa dinlenebilecekleri bank ve oturma grupları istiyor.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde turizmin gözde merkezlerinden biri olan Sarımsaklı plajlarında vatandaşlar ve tatilciler, özellikle akşam saatlerinde sahil bandında yaptıkları yürüyüşler sırasında soluk alıp kısa süreli de olsa dinlenebilecekleri bank ve oturma grupları istiyor.

Eski Karayolları Kampı önündeki yürüyüş parkurunda bulunan, plajdaki kumların yola saçılmasını önleyen küçük duvarların üzerinde oturmak zorunda kalan vatandaşlar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanına girdiğini savundukları bu bölgede yaklaşan turizm sezonu öncesinde bu bankların bir an önce montajlanması halinde, kendilerinin yanı sıra yerli ve yabancı turistler için de faydalı olacağını belirtiyorlar.

Sarımsaklı meydanındaki kanalizasyon terfi merkezindeki kokular için çare bulunmasını istediler

Öte yandan bazı bölge sakinleri de, Sarımsaklı meydanının kumsal kısmında bulunan kanalizasyon terfi merkezinden yayılan kötü kokulara da bir çözüm bulunması gerektiğine işaret ederek, "Turizmde dünyanın cazibe merkezi konumundaki Sarımsaklı Plajları'nı ziyaret eden yerli ve yabancı konuklarımızı bu ağır kanalizasyon kokuları arasında ağırlamak ciddi anlamda Sarımsaklı markasına zarar veriyor. Lütfen yetkililer mutlaka bir an önce bu sorunu da çözüme kavuştursunlar" diye konuştular.

Sarımsaklı sakinleri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarımsaklı kumsalına yaptırılan modern tuvaletler ve duş kabinleri için de yetkililere teşekkür etmeyi ihmal etmediler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sarımsaklı Balıkesir Ayvalık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title