Haberler

Sarıkayalı Şehit Yakınlarına Ziyaret

İç Anadolu Bölgesindeki şehit aileleri ve gazi dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde şehit ailelerini ve kurumları ziyaret etti.

İç Anadolu Bölgesindeki şehit aileleri ve gazi dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde şehit ailelerini ve kurumları ziyaret etti.

Şehit aileleri ve gazi dernek başkanları İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısı sonucu şehit düşen çevik kuvvet polisi Mustafa Kemal Devrilmez ve Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Hamza Dursun Pampal'ın ailelerini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Daha sonra Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan ziyaret edildi.

Özcan, dernek başkanları ile şehit ve gazi yakınlarını Sarıkaya'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şehit yakınlarının böyle bir birliktelik sergilemesi her şeyden önce Türkiye'nin birlik beraberliği için arzu edilen bir tablo olduğunu vurgulayan Özcan, "Şehitlerimiz zaten fedakarlığın en büyüğünü yaptılar ama en az bir o kadar büyük fedakarlığı da aileler yaptı. Onlar da bu vatan için o kahramanları yetiştirdi, onları vatan için feda etti. Dolayısıyla şehit yakınlarımızla bir arada olduğumuz zamanlar bizim en huzurlu, en mutlu zamanlarımız." dedi.

Şehit aileleri ve gazi dernek başkanları daha sonra Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel ve Ziraat Odası Şevki Güngör'ü ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Sarıkaya Beşiktaş İstanbul Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title