Haberler

Sarıkamış'ta Yaz Spor Okulları Açıldı

Sarıkamış ilçesinde geleceğin sporcularının yetişmesi amacıyla yaz spor okulları açıldı.

Sarıkamış ilçesinde geleceğin sporcularının yetişmesi amacıyla yaz spor okulları açıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait şehir stadında düzenlenen törende konuşan Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, belediye olarak geleneksel hale getirilen yaz spor okullarının ikincisi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Toksoy, ülkenin geleceği için yeni nesillerin her alanda çok iyi yetişmesi gerektiğini hatırlatarak, "Biz istiyoruz ki sağlıklı, ahlaklı, başarılı gençler yetişsin. Vatanına milletine hayırlı bireyler olsunlar. Belediye olarak spora büyük önem veriyoruz." dedi.

Kaymakamlığın tüm çalışmalarına destek verdiğini ve büyük çaba sarf ettiklerini ifade eden Toksoy, "Sarıkamış şehitler diyarıdır. Sarıkamış her şeyin en iyisine layıktır. İnşallah geleceğin şampiyonlarını yetiştireceğiz. Sizler bize güç verdikçe bizlerde sizlerin hizmetinde olacağız. İnşallah kazasız, belasız bir şekilde çalışmalarınız devam eder." diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak da amaçlarının çocukları, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutup, sporun içinde sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırmak olduğunu vurgulayarak, "Kaymakamlık ve belediyemiz bütün çalışmalarımıza tam destek veriyor. Bu manada Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Koşabiliyorken Koş Projesiyle toplumumuzun her kesimini spora davet ediyoruz. Genel müdürlüğümüz ve il müdürlüğümüzün koordinesinde deneyimli antrenörlerle güzel çalışmalar yapmanın gayreti içeresindeyiz." ifadesini kullandı.

Futbol, tekerlekli kayak, kort tenisi, voleybol, basketbol, jimnastik dalında hizmet verecek yaz spor okullarında, 5-18 yaş arası yaklaşık 150 sporcu, haftada 6 gün eğitim alacak.

Şehir Stadı'nda düzenlenen törene, AK Parti Kars milletvekili adayı Abdulfettah Çetinkaya, Belediye Meclisi üyeleri, veliler ve sporcular katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sarıkamış Politika Güncel Haberler

title