Haberler

Sarıkamış'ta "Et ve Balık" Lokantası Açıldı

Sarıkamış ilçesinde et ve balık yemekleri lokantası açıldı.

Sarıkamış ilçesinde et ve balık yemekleri lokantası açıldı.

Sarıkamış ilçe merkezindeki ortaokul caddesi üzerinde bulunan et ve balık yemekleri lokantası açılışına, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, ilçe Milli Eğitim Müdürü Atakan Karabağ, işletme sahibi Medeni Erol, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Karaman, burada yaptığı konuşmada, Sarıkamış'ın gerek devletin gerekse özel şahısların yaptığı yatırımlarla her geçen gün hızla geliştiğini söyledi.

Bu tür işletmelerin açılmasının ilçenin ekonomisine, ticaretine olan güveni gösterdiğini belirten Karaman, "Turizmle iç içe olan ilçemizde kaliteli, hijyenik ve örnek müesselere ihtiyacımız var. Bu yüzden her yeni açılan işletmeden ziyadesiyle memnun oluyoruz. Çünkü buranın insanı bu tür işletmeler açtığında başka yeni sektörlerin açılmasına vesile oluyor. Ben ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, bol bereketli kazançlar diliyorum." diye konuştu.

Belediye Başkanı Toksoy'da, Sarıkamış artık her alanda kabuğunu kırdığını, bir iki yıl içerisinde göç veren değil göç alan turizm kenti olacağını belirtti.

Toksoy, Sarıkamış'ın bölgenin cazibe merkezi olacağını ifade ederek, "İlçemizin çehresi yapılan yatırımlarla hızla değişiyor ben inanıyorum ki önümdeki yıllarda kayak tesisleri oteller bölgesi ile kent merkezi, yaz ve kış yerli yabancı turistlerle dolacak. Kaymakamlık ve belediye olarak ilçemizde yatırım yapan herkese elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz." ifadesini kullandı.

Lokantası işletmecisi Medeni Erol da işletmenin 60 kişilik kapasiteye sahip olduğunu, 5 personel ile misafirlere en iyi hizmet vermek istediklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Göksal Toksoy Sarıkamış Karabağ Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title