Haberler

Sarıkamış Otel'e En Yüksek Teklif 7 Milyon Dolarda Kaldı

TMSF'nin, Sarıkamış Otel Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün 12.2 milyon YTL muhammen bedelle çıkılan satış ihalesi kapsamında bugün yapılan açık artırımda, tek katılımcı firma olan Alkım Dergi Basın Sanayi A.Ş. teklifini 7 milyon dolara yükseltti. Bu bedelle sonuçlanan ihalede son kararı Fon Kurulu verecek.

TMSF'nin Toprak Seniteri ve Turizm İşletmeleri A.Ş.'den devraldığı Sarıkamış Otel Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün ihalesi, 12 milyon 240 bin YTL muhammen bedelle 24 Eylül Pazartesi günü yapılmış, ihaleye tek katılımcı olarak aynı firma girmişti. İlk teklifi 6 milyon dolar olarak veren firma, ardından bir kez artırımda bulunarak teklifini 6 milyon 200 bin dolara yükseltmişti. Fon Kurulu, ihaleye pazarlıkla devam kararı almıştı.

İhale kapsamında bugün yapılan pazarlık görüşmelerinde Alkım Dergi, teklifini 7 milyon dolara yükseltti. İhale, bu bedelle sonuçlandı. Açık artırma sonucu, Fon Kurulu onayına sunulacak. Kurulun vereceği karar doğrultusunda ihale kesinlik kazanacak.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title