Haberler

Şarık Tara'dan Okul Açılışında Yeni Bir Okul Sözü

Bursa'da, Enka Holding Tarafından Yenilenen Ovaakça Şarık Tara Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi ile 4 Laboratuvar Düzenlenen Törenle Açıldı. İşadamı Olarak Sosyal Sorumlulukları Olduğuna Dikkat Çeken Enka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şarık Tara, Vali Nihat Canpolat'a Yeni Bir Oku...

Bursa`da, Enka Holding tarafından yenilenen Ovaakça Şarık Tara Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi ile 4 laboratuvar düzenlenen törenle açıldı. İşadamı olarak sosyal sorumlulukları olduğuna dikkat çeken Enka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şarık Tara, Vali Nihat Canpolat`a yeni bir okul ve spor salonu yapma sözü verdi.

Törene, Vali Nihat Canpolat, Enka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şarık Tara, AKP Bursa Milletvekili Niyazi Pakyürek, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Murat Arslan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Altıntaş, İl Milli Eğitim Müdürü Reşat Kumbasar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Enka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şarık Tara, `torunlarım` diye hitap ettiği öğrencilere, ``Elinizdeki tüm imkanları değerlendirin. Milletinizi ve vatanınızı seviyorsanız, mutlaka lisan öğrenin. Çok çalışın`` diye nasihat verdi. Tara, eğitime katkılarının devam edeceğini kaydetti.

Vali Nihat Canpolat da Bursa`da lise çağındaki gençlerin, meslek liselerini tercih ettiklerini belirterek, ``Bursa`daki gençlerimizin yüzde 55- 56`sı meslek lisesine gidiyor. Bunun nedeni, Bursa`nın İstanbul`dan sonra en fazla ihracat ve üretim yapan ikinci il konumunda olması. Gerek organize sanayileri ve gerekse diğer işletmeleriyle sanayi ve ticaret kenti`` diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Canpolat katkılarından dolayı Tara`ya bir şilt verdi. Daha sonra protokol mensupları kurdele keserek eğitim kurumunun yeni birimlerini hizmete açtı.

Işıl ARSLAN/BURSA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title