Haberler

Sarıgül Son Kararını Açıkladı

"Türkiye'nin en demokratik partisi biz olacağız. Partimizde gece darbeleri olmayacak. Sabah uyandığınız da birisi partiden ihraç edilmiş, kovulmuş, görevden alınmış olmayacak. Seçimle gelen seçimle görevden alınmış olacak"

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) lideri ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin yol haritasını açıklayarak, "26 Haziran 2010 tarihinde Ankara'da partimizi kuruyoruz" dedi.

"26 HAZİRAN 2010 TARİHİNDE PARTİMİZİ KURUYORUZ"

Sarıgül, Türkiye için 26 Haziran 2010 tarihinin önemli bir gün olduğunu belirterek, "Ankara'ya gideceğiz. Değişim, dönüşüm yeni bir Türkiye isteyen vatandaşlarımızı 26 Haziran'da Ankara'da bekliyoruz. 26 Haziran Türkiye için dönüm noktası olacak. Türkiye' de 26 Haziran'dan sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak. 26 Haziran'daki Ankara'daki oyunları bozacağız, sistemin aksayan yönlerine başkaldıracağız" dedi.

"İKTİDAR YIPRANMIŞTIR, YORGUNDUR"

Sarıgül, "Kolay değil, 120 aylık süren bir mücadele. Türkiye tıkanmıştır, iktidar yıpranmıştır, iktidar yorgundur. Mevcut iktidar ve AK Parti artık Türkiyemizi yormaktadır. İktidarın karşında gerçek bir muhalefet partisi yoktur. Muhalefet partileri ülkemizin bütününü kucaklayamıyor. Muhalefet parileri değişmemekte kararlıdır. Partilerin isimleri değişiyor, zihniyetleri değişmiyor. İsim değiştirmekle olamaz, zihniyet değiştirmek gerekir" ifadelerini kullandı.

"EVLATLARIMIZ YURTİÇİNDE TERÖRE KURBAN GİTMEKTEDİR"

Sarıgül, "Bugünlerde ne yazıkki üzgünüz evlatlarımız yurtiçinde teröre kurban gitmektedir. Yurttaşlarımız açık denizlerde şiddete kurban gidiyor. Bundan da acı duyuyoruz. Gazze'deki insanlara yardım için yola çıkan konvaya yapılan saldırı her açıdan düşünüdürücüdür. Bu saldırayı dikkatli incelememiz lazım. Çok dikkatli bir şekilde dünyanın izlemesi, incelemesi şarttır" dedi.

"İKTİDARDAN ANAHTARI TESLİM ALACAK TDH'DİR"

"Türkiye yepyeni bir siyasi hareket istiyor" diyen Sarıgül, "Bu değişimi sağlayacak TDH'dir. İktidar 8 yıldır iktidar ama bugün iktidardan anahtarı teslim alacak, AK Parti'den iktidarı, mühürü teslim alacak tek hareket TDH'dir " şeklinde konuştu.

"TDH MEVCUT PARTİLERDEN FARKLIDIR"

TDH'nin bir sevgi hareketi olduğunu söyleyen Sarıgül, "10 yıldır bütün yurttaşlarımızın gönüllerinde TDH yeşermektedir. İktidara hazırlık merkezlerindeki gençlik kolarımız, kadın kollarımız hazırdır. Ülke çapında aylardır, bütün yurttaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. TDH mevcut partilerden farklıdır. TDH Türkiye'nin heryerini kucaklayacak, ulusumuzun partisidir" şeklinde konuştu.

Partisinin kapılarının herkese açık olduğunu vurgulayan Sarıgül, "Türkiye'nin en demokratik partisi biz olacağız. Partimizde gece darbeleri olmayacak. Sabah uyandığınız da birisi partiden ihraç edilmiş, kovulmuş, görevden alınmış olmayacak. Seçimle gelen seçimle görevden alınmış olacak. Türkiye'de bir ilki şuanda gerçekleştiriyoruz. Partinin liderini, partinin başbakan adayını artık delegeler değil, partiye kayıtlı binlerce üye seçecektir" dedi.

"TDH ANKARA'YA SORUN ÜRETMEYE DEĞİL ÇARE BULMAYA GİDİYOR"

Sargül,"Siz kendi seçtiği bin yüz delegeyle ömür boyu genel başkan olabilirsiniz. Ama bir türlü başbakan olamazsınız. Türkiye yeni bir genel başkan yeni bir başbakan arıyor. Değişim kadınlarına, değişim gençelrine sesleniyorum. Siyasette en aktif görevlere seçileceksiniz. Ankara'ya zaman tüketmek için değil, hizmet için gideceğiz partimizin her kademisinde yüzde 30 kadın olacak. Yurttaşlarımzın mutlu olduğu, bereketin çoğaldığı, zengin güçlü bir Türkiye için yola çıkıyoruz . Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında istiyorum ki dünyanın ilk on ülkesi Avrupa'nın da ilk beş ülkesi haline gelelim. Türkiye'miz bizim iktidarımzıda üreten bir ülke olacaktır. TDH Ankara'ya sorun üretmeye değil çare bulmaya gidiyor" dedi.

OZAN URAL / İSTANBUL - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title