Haberler

Sarıgül, Gebze'de Baykal'a Yüklendi

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Atatürk'ü istismar ettiğini savunarak, "Ankara'da oturan zatı muhterem, halkını düşünmüyor. Çünkü onun tenceresi Atatürk'ü istismar etmekle kaynıyor. Lütfen Ulu Önderimizi rahatsız etme. Geçen seçimlerde 'Cumhuriyet kazanacak, Atatürk kazanacak' dedin ama Atatürk senin gibi beceriksiz birinin diline yakışmıyor" dedi.

Geldiği Kocaeli'nde Türkiye Sakatlar Derneği Gebze Şubesini ziyaret eden Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, burada 150 tekerlekli sandalye dağıttı. Kalabalık bir topluluğun coşkusuyla karşılanan Sarıgül, yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'a yüklendi. Sarıgül, Baykal'ı Atatürk'ü istismar etmekle ve halkını düşünmemekle suçlayarak, "Ankara'da bulunan zatı muhterem, işsizi düşünmüyor, tarımı, ekonomiyi, vatandaşı hiç düşünmüyor. Çünkü onun tenceresi devamlı kaynıyor. Nasıl kaynıyor? Ulu Önder Atatürk'ü istismar ederek, İş Bankası'nı kullanarak onun tenceresi devamlı kaynıyor. Geçen hafta ki kurultayda 'Ben Türkiye'deki birçok belediyede başarı elde edeceğim' diyebildi mi? 4 tane yerel ve genel seçime girdi, şimdi başarısızlığının üstünde oturuyor. Başbakanımız yapılacak olan seçimlerde 'birçok ili istiyorum' derken bizim Ankara'da oturan zavallı da 'Şişli'yi istiyorum' diyor. Gel de al bakalım Şişli'yi" dedi.

Şişli için Baykal'ın adayının, sosyetenin gittiği gece kulüplerinden, barlardan çıkmayan biri olduğunu öne süren Mustafa Sarıgül, "Şişli için gece kulüplerinden çıkmayan birini bulmuş. Zaten doğduğunda fabrikatör olarak doğmuş, askerliğini torpilli olarak yapmış Cem Boyner'i bulmuş. Sayın Baykal bize Cem Boyner'ler çok hafif gelir. Boyner yıllarca milletin boyunun ölçüsünü aldı, şimdi de gelsin Şişli halkı onun boyunun ölçüsünü alsın" ifadelerini kullandı.

"BAYKAL'IN OTURDUĞU YERDE HİÇBİR ŞEYDEN HABERİ YOK" "Cesaretin varsa Ulu Önder Atatürk'ü lütfen rahatsız etme" diye seslenen Sarıgül, şöyle devam etti:

"Atatürk, her siyasi partiye oy veren yurttaşlarımızın Atatürk'ü. Dünyanın en büyük lideri ve kahramanıdır. Geçen seçimde 'Cumhuriyet kazanacak, Atatürk kazanacak' sloganını kullandın ama Baykal için Kocaeli'ni, İstanbul'u kazanmak önemli değil ki. Baykal orada gününü gün etsin. Baykal'ın Türkiye için bıraktığı bir tane eser var mı? Bir tane var o da Atatürk'ün, İsmet İnönü'nün koltuğunda oturarak o koltuğu istismar etmek. Türkiye'nin her yerini dolaşacağım ve zalim Baykal'ın zulmünü her yerde anlatacağım. Diyor ki 'Partiden memnun olmayanlar gitsin kendi partisini kursun'. Bu söyleyiş Baykal'ın dünyasının ne kadar küçük olduğunun göstergesidir. Sayın Baykal önce Antalya'yı al sonra karşıma gel. Baykal oturduğu yerde ne teknolojiden ne dünyadan haberi var. Neden haberi var? İsmet paşanın torununu milletvekili listesinden çıkarıp kendi sekreterini milletvekili yapmaktan haberi var." Bir köy muhtarı ile geçen anısını da aktaran Sarıgül, "Zamanında bir köye davet edildik. Gidemeyeceğimi belirttim muhtar sağ olsun anlayışlı davrandı. Sonra duydum ki o köye Sayın Baykal gitmiş. Muhtar anlatıyor; 'Köyümüze geldi ceketini çıkardı verdi. Ben de aldım elime duvara sürtüyorum. Dedi ki 'Muhtarım ceketi niye duvara sürtüyorsun, bir çiviye taksana'. Ben de dedim ki 'Beyefendi siz 40 yıllık Antalyalısınız, bakanlık, milletvekilliği yaptınız. Bu köye bir çivi mi çaktınız da biz ceketi o çiviye asalım'. Allah hepimizi münafıklardan ve Ankara'da benimle uğraşmaktan başka bir şey yapmayan zalimin şerrinden korusun" şeklinde konuştu. Konuşmasının sonunda 2 çocuğu otobüse çıkaran Sarıgül, "Ankara'da oturan bir zalim var. Onu ben deviremezsem inşallah bu liderler devirecek" dedi.

(MEA-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title