Haberler

Sarıgöl Sp Adayı Şakir Fatih Güner'den Vaad Yağmuru

Sarıgöl Saadet Partisi (SP) ilçe Başkanı Orhan Uç, belediye başkan adayını parti binasında tanıttı.

Sarıgöl Saadet Partisi (SP) ilçe Başkanı Orhan Uç, belediye başkan adayını parti binasında tanıttı.

Sarıgöl Saadet Partisi (SP) İlçe başkanı Orhan Uç, "Adayımız Konya Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, ayrıca Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölüm mezunu, halen muhasebecilik yapmakta olan 27 yaşındaki Şakir Fatih Güner'le 30 Mart Yerel seçimlerine gireceğiz." dedi. Sarıgöl Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan Adayı Şakir Fatih Güner ise yaptığı konuşmada, "Sarıgöl'ün sorunlarını çok iyi biliyorum. Fon ve yatırımların önemli bir bölümü Sarıgöl'e aktarabilecek kurumlarla iyi ilişkilere sahibim. Başkan seçilirsem, halka hizmet, Hakka hizmet düşüncesiyle hizmet edeceğim." dedi.

Saadet Partisi'nin (SP) genç belediye başkan adayı Şakir Fatih Güner, projelerinden de şöyle söz etti:

"Sarıgöl'de adil düzen kuracağız. Batakhaneleri kapatacağız. Belediye öncülüğünde Sarıgöl üzümünü markalaştıracağız. Kuru üzüm şekerleme fabrikası kuracağız. Su parasını yüzde 50 ucuzlatacağız. Düğün salonu kalmayan (köy) mahallemiz kalmayacak. Sarıgöl esnafları için büyük işyeri yapılacak. Sarıgöl üzümü için yaş ve kuru üzüm işletme tesisleri, soğuk hava depoları ve üzüm sanayi fabrikaları için teşvikler yapılacak. Elektrik, telefon hatları yeraltına alınacak. Halkımız için piknik ve yürüyüş alanları yapılacak." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıgöl Sp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title