Haberler

Sarıgöl MHP İlçe Kongresi

MHP Sarıgöl ilçe kongresi Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı.

Kongreye Manisa MHP İl Başkanı Uğur Öncü, Manisa MHP milletvekilleri Sümer Oral, Erkan Akçay, MHP MYK Üyesi Mustafa Önöz ve partililer katıldı.

Erkan Akçay, kongrede yaptığı konuşmada, "İktidar partisi, muhalefet partilerinin mecliste konuşmalarını adeta istememektedirler. Meclis iç tüzüğünü değiştirmek istiyorlar. Bu, anayasa kadar önemlidir. Konuşma sürelerini daha aşağıya çekmek istiyorlar" dedi.

2007 yılından bu yana cezaevlerinde bir genelkurmay başkanı, 60 paşa ve 300 subay yattığını dile getiren Akçay, "Bunların davaları bir an önce görülmeli ve halk sonucu öğrenmelidir. TSK'nın morali çökertilmiştir. Şimdi sıra MİT'e geldi" dedi.

Sümer Oral ise, "Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ile uğraşıyorlar.'Bu ayet mi-' diyorlar. Oysa Atatürk, Gençliğe Hitabeyi, Kurtuluş Savaşı'ndaki zorlukları görerek bunu yazmış. Bundan güzel bir hitabe olur mu- 23 Nisan neden rahatsız ediyor. Bayramlar, milletlerin bütünleştiği günlerdir" şeklinde konuştu.

Tek liste olarak gidilen kongrede üç yıl aradan sonra Necati Selçuk yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kuruluna Mehmet Kelleci, Serkan Serdar Adıgüzel, Ahmet Serdar Dikmen, Muzaffer Mersin, Musa Turhan, Ömer Gürlek, Mustafa Eraslan, Adem Kurt, Ali Özcan, Muammer İner, Derya Deniz, Ali Çalık, Yalçın Mert ve Yıldırım Helvacı getirildi.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Serdar Erkan Akçay Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title