Haberler

Sarıgöl'de, Vergi Rekortmenlerine Teşekkür

Bu Yıl 19'su Kutlanan Vergi Haftası Etkinlikleri Kapsamında Manisa'nın Sarıgöl İlçesinde Düzenlenen Törende, 37 Yıldır Vergi Şampiyonu Olan Hüseyin Gümüşlü'ye Teşekkür Belgesi Verildi.

Bu yıl 19'su kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde düzenlenen törende, 37 yıldır vergi şampiyonu olan Hüseyin Gümüşlü'ye Teşekkür Belgesi verildi.

Sarıgöl'de, 2007 yılında en çok vergi veren mükelleflere Teşekkür Belgeleri verildi. İlçede 40 yıldır esnaflık yapan ve 37 yıldır ilçede vergi rekortmenliğini elinde tutan Hüseyin Gümüşlü de, Teşekkür Belgesi'ni Sarıgöl Vergi Dairesi Müdür Vekili Yaşar Güzelmansur'un elinden aldı. Vergi rekortmeni Hüseyin Gümüşlü, "40 yıl önces başladığım iş hayatında bu güne kadar vergilerimi hiç aksatmadan ödedim. Bu yıl aldığım ödülle de 37. kez ilçede vergi rekortmenliğini yine kazandım. Vergi vermek kadar kutsal bir olay olamaz. Çok mutluyum." dedi. Bu arada, Sarıgöl vergi rekortmeni Hüseyin Gümüşlü'nün 2007 yılı kazancının 351 milyon 839 bin YTL, ödeyeceği verginin de 118 bin 333 YTL olduğu belirtildi.

(VS-ÖA) 25.02.2008 15:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title