Haberler

Sarıgöl'de Üzüm ve Kültür Festivali

Sarıgöl Belediyesince bu yıl 11'incisi düzenlenen Uluslararası Sultaniye Üzüm Festivali çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Sarıgöl Belediyesince bu yıl 11'incisi düzenlenen Uluslararası Sultaniye Üzüm Festivali çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Sultaniye Üzüm Festivali kapsamında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü desteğiyle Sarıgöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından vatandaşlara 2 bin adet çeşitli türden ağaç fidanı dağıtıldı.

Fidan dağıtımında bir konuşma yapan İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, en güzel hediyenin kalıcı olan ağaçlar olduğunu söyledi.

Kendisi de Sarıgöllü olduğunu belirten Albay, "Festvalimize katkı sağlamak için vatandaşlarımıza 750 defne,750 selvi, 400 fıstık çamı,100 kara dut fidanı dağıttık. Bu fidanlarımızı İzmir Sarıgöllüler Kültür ve Dayanışma Derneğimiz adına ilçe halkımıza hediye ettik. Çok mutluyum." dedi.

Merkezi İzmir'de olan Sarıgöllüle Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Oğuz Ertop ise Orman Bölge Müdürlüğü'ne fidan desteğinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, "En güzel hediye devamlılık olanıdır. Derneğimiz üyesi İzmir Orman Bölge Müdürümüz Şahin Aybal'ın desteğiyle fidan dağıtımını gerçekleştik." diye konuştu.

Fidan dağıtımına Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, kamu kurum müdürleri ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sarıgöl İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title