Haberler

Sarıgöl'de Semazenli İftar

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin "Gönül Sofraları" adını verdiği sokak iftarları, tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterileri ile Sarıgöl Mahallesi'nde renkli görüntüler oluşturdu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin "Gönül Sofraları" adını verdiği sokak iftarları, tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterileri ile Sarıgöl Mahallesi'nde renkli görüntüler oluşturdu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin "Gönül Sofraları" adını verdiği sokak iftarları "yerinde kentsel dönüşüm" çalışmalarının başlangıç noktası olan Sarıgöl Mahallesi'nde devam etti. İftara; AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Türkan Dağoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, AK Parti

Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve belediye başkan yardımcıları katıldı. Binlerce Gaziosmanpaşalının katılımıyla gerçekleştirdiği gönül

sofraları sokak iftarlarına ; İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi de ilgiyle izlendi.

Ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, iftar öncesinde her sokak iftarında olduğu gibi Cephanelik Sokak'ta kurulan gönül sofralarını da gezdi ve vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Dr. Erhan Erol, Sarıgöl Mahallesi'nde gerçekleştirilen sokak iftarında orucunu açtıktan sonra Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin gerçekleştirdiği boğaz turuna katılarak, boğazda iftarlarını açan Gaziosmanpaşalılarla sohbet etme imkanı buldu.

'SORUN, SÖYLEYELİM' PROGRAMINA İLGİ BÜYÜK

Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesi'nde her pazartesi ve salı günleri gerçekleşecek olan, Gaziosmanpaşalıların İslamiyet ve Ramazan ayıyla ilgili her türlü sorularına cevap bulabilecekleri "Sorun, Söyleyelim" programında Yusuf Kavaklı Gaziosmanpaşalıların konuğu oldu.

Gaziosmanpaşalılar programa dün olduğu gibi bugün de büyük bir ilgi gösterdi. Soru cevaplarla bir sohbet havasında geçen "Sorun, Söyleyelim" programlarında Yusuf Kavaklı'ya soru soranlar arasından iki çift, Kadir Gecesi özel programında yapılacak çekilişle Umre hediyesi kazanacak.

ETKİNLİK TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Ramazan ayı vesilesiyle Gaziosmanpaşa ilçesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli organizasyonlar düzenleniyor. İlk kez Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan ve daha sonra tüm Türkiye'de yaygınlaşan sokak iftarları bu kez Hürriyet Mahallesi, 320 Sokak'ta kurulacak. Daha sonra belediye bahçesinde devam edecek programlarda, iftar sonrasında Türk Tasavvuf Musikisi Konseri ile Pervane İlahi Nidalar Grubu, teravih sonrasında da şiir gecesi ile Serdar Tuncer Gaziosmanpaşalıların konuğu olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Erhan Erol Ak Parti Sarıgöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title