Haberler

Sarıgöl'de Sağanak

Sarıgöl'de şiddetli yağmur kısa sürede derelerin ve çayların çayların dolmasına neden oldu.

Sarıgöl'de şiddetli yağmur kısa sürede derelerin ve çayların çayların dolmasına neden oldu.

İlçeye bağlı Bahadırlar Mahallesi'nde saat 19.00 sıralarında başlayan sağanağın ardından iki derenin taşması sonucu bazı evleri su bastı. Sel sularının bastığı hayvan ahırlarında çok sayıda küçükbaş hayvan telef oldu. İki ahır ise sel nedeniyle yıkıldı.

Sarıgöl Kaymakamı Selami Işık, Bahadırlar Mahallesi'ne gelerek, yetkililerder bilgi aldı ve belediyenin çalışmalarını inceledi.

Işık, burada yaptığı açıklamada, "Üzüm bağlarını suların bastığını kuru üzümleri sel sularının götürdüğünü belirledik. Ancak, gerçek sabah saatlerinde ortaya çıkar. Belediye çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ise mahallede iki ahırın yıkıldığını, evleri ve sokakları su bastığı yönünde ihbar alır almaz ekipleri bu bölgeye yönlendirdiklerini söyledi. Selçuk, "Hayatın normale dönmesi için ekiplerimiz aralıksız çalışmalarına devam edecekler" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Necati Selçuk Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title