Haberler

Sarıgöl'de Asfalt Sezonu Açıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinde de asfalt sezonunu açtı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinde de asfalt sezonunu açtı. Sarıgöl'ün sahip olduğu 150 kilometrelik yol ağının 122 kilometresi kısa süre içerisinde asfaltlanacak. Çalışmayla ilçenin neredeyse tamamımın asfalta kavuşacağını söyleyen Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve ekibine teşekkür etti.

İl genelinde asfalt çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesini de asfalt yollara kavuşturmak için malzeme ve lojistik imkanlarını seferber etti. Sarıgöl Belediyesi tarafından banket bakımı ve yol genişletmeleri yapılan yollar, asfaltlamaya hazır hale geldi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından asfalt yapılacak yollar incelendi. Yol incelemesinin ardından Büyükşehir Belediyesi heyeti Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk da ziyaret edildi. Ziyarette Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan da yer aldı.

"Yıl içinde 122 kilometre asfaltlanacak"

2016 yılında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde Sarıgöl ilçesinde 122 kilometrelik yol ağının asfaltlanacağını aktaran Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Hafta içerisinde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından iş makineleri ve malzemelerimiz getirilmeye başladı. Manisa Büyükşehir Belediyemiz, 2015 ve 2016 yılı asfalt çalışmaları içerisinde ilçemize 122 kilometrelik yol ağında planlama yaptı. Bu 122 kilometrenin 59 kilometresi 2015 yılı planlamaları içerisindeydi, 63 kilometresi de 2016 yılında yapılması planlanan çalışmalardı.

"İlçenin dört bir yanı asfaltlanıyor"

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt yapılacak mahalleleri tek tek sayan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Sarıgöl'den başlayıp, Tırazlar, Çanakçı ve vatandaşlarımızın Eşme Uşak yolu olarak bildiği kısma kadar olan yollara sıcak asfalt yapılacak. Çimentepe, Ömerler, Kahramanlar, Ömerler, Doğuşlar, Sığırtmaçlı, Yeşiltepe, Baharlar, Bahadırlar, Güneydamlar, Şeyhdavutlar, Karacaali, Kızılçukur, Dadağlı'ya satih kaplama yapılacak. Bunun yanı sıra Sarıgöl'ün girişinde Alaşehir sınırına yakın olan Avşar yolu, Değirmendere yolu, Bahçearası yolu, Selimiye, Arnavutlar, Sazlıkuyu, Dadağlı-Işıklar yolu, Günyaka yolu, Beyharmanı yolu, Kavacık yolu, Alemşahlı mahallemizin asfaltlamaları yapılacak. Ova mahallelerimiz içerisinde yer alan Hacıbekirler, Tekeli, Kertik mahalleleri de 2016 yılı planlamalarımız içerisinde yapılacak" diye konuştu.

"Asfaltın 3'te 2'si tamamlanmış olacak"

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin asfalt çalışması ile Sarıgöl'ün neredeyse tamamının asfaltlayacağını aktaran Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Büyükşehir Belediyemiz, Sarıgöl'ün toplamda 150 kilometreye yakın yol ağının 3'te 2'lik kısmını tamamlamış olacak. 2017-2018 yıllarına çok az bir kısım kalacak. Kalan kısım da karayollarında yol ağı olarak gözükmüyor. İnşallah bunları da planlama içerisinde Sarıgöllü vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

"Sarıgöllü vatandaşlarımızın yolu açık olacak"

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanacak yollarda Sarıgöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün yol genişletme ve bakım çalışmalarını tamamladığını aktaran Başkan Selçuk, "Büyükşehir Belediyesi'nin yollarda daha rahat ve hızlı çalışabilmesi için gerekli çalışmaları tamamladık. Çalışmalar tamamlandığında Sarıgöllü vatandaşlarımızın yolu daha açık olacak. Bu anlamda gerçekleştirilen çalışmalar için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ve Sarıgöl Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Selçuk Cengiz Ergün Sarıgöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title