Haberler

Sarıeroğlu: "Maruz Kaldığımız Saldırılar Başarıyla Bertaraf Edilmiştir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, "Ekonomimiz ehil ellerde, çok hızlı olarak önlemlerimiz alınıyor ve bu süreçte maruz kaldığımız saldırılar başarıyla bertaraf edilmiştir. Bundan sonra da karşı karşıya kalırsak argümanlarımız, planlarımız hazırlanmış durumda." dedi.

Sarıeroğlu, Yüreğir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Hayme Ana Kına Konağı'nın açılışında yaptığı konuşmada, ekonomiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Son dönemlerde çeşitli kur dalgalanmalarının yaşandığını hatırlatan Sarıeroğlu, Adanalıların 3 gün içerisinde bir ton altın bozdurarak, oynanan oyunun bozulmasına büyük katkı sağladığını aktardı.

Vatandaşların bu oyunun farkında olduğunu vurgulayan Sarıeroğlu, "Yaşadığımız süreç iç dinamiklerimizden kaynaklı bir süreç değil. Bunu hepimiz biliyoruz. Bakıyoruz istihdam artıyor, büyüme oranlarında yine rekor kırmışız, G20 ülkelerinde OECD içerisinde en yüksek oranlardayız. Turizmde yaşadığımız süreçler ortada, üretim devam ediyor çarklar dönüyor." diye konuştu.

"Kaptan köşkünde reisimiz oturuyor"

Sarıeroğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile şaha kalkacak Türkiye'nin önüne engel koymak isteyen odakların saldırılarda bulunduğunu belirterek, "Dış kaynaklı olarak yaşadığımız bir dalgalanma süreci ama Allah'a hamdolsun kaptan köşkünde reisimiz oturuyor. Ekonomimiz ehil ellerde, çok hızlı olarak önlemlerimiz alınıyor ve bu süreçte maruz kaldığımız saldırılar başarıyla bertaraf edilmiştir. Bundan sonra da karşı karşıya kalırsak argümanlarımız, planlarımız hazırlanmış durumda." değerlendirmesini yaptı.

Jülide Sarıeroğlu, daha sonra açılışı gerçekleşecek Kına Konağı'nın gençlere hayırlı olmasını dileyerek, "Aslında kendimle alakalı söyleyecek ufak bir şeyim var ama çok sayıda basın mensubumuz var. Manşet olabiliriz. 'Hanımlar beni anlamıştır' diye düşünüyorum, mesajı. Burada ifade etmeyeyim. İnşallah diyelim hep birlikte." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Yüreğir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Hayme Ana Kına Konağı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Konakta kına gecesine de katılan Sarıeroğlu, kına yakılması için avucunu açmayan gelinin sol eline altın koydu.

Kaynak: AA / Politika

Jülide Sarıeroğlu Ak Parti Yüreğir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title