Haberler

Sarıçam Belediyesi Basına İftar Yemeği Verdi

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Adana'da yerel ve genel medya çalışan ve temsilcileri ile iftar yemeğinde buluştu.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Adana'da yerel ve genel medya çalışan ve temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Ahmet Zenbilci, Özdenspor Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde, Adana'da günlük haber akışı ve yayımcılığa emeği geçen gazetecileri ağırladı. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, TRT Bölge Müdürü Halil Kahveci, İhlas Haber Ajansı Bölge Temsilcisi Adnan Kulak, Cihan Haber Ajansı Bölge Haber Müdürü Ahmet Gezer ile yerel ve ulusal basın muhabir ve çalışanları katıldı. İftar yemeğinin ardından bir süre gazetecilerle sohbet eden Başkan Ahmet Zenbilci, Adana gündemine ve basın çalışanlarının sorunlarına ilişkin görüş alış verişinde bulundu.

Adana'da yapılan belediyecilik hizmetleri, yerele seçimler ve Adana'ya yapılan kamu yatırımları, kentin dinamiklerinin kente dair bakışı gibi konularla ilgili düşenceler karşılıklı olarak konuşuldu.

Başkan Ahmet Zenbilci, günlük yaşam içinde gündeme dair haber takibinin yapılması ve yayıncılık faaliyetleri gibi önemli çalışmalara imza atan basın mensuplarını bu Ramazan ayı içinde unutmayarak birlikte olmak istediklerini belirterek, "Bugün bizim davetimize icabet eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gündem yoğunluğu nedeniyle katılamayan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Tüm basın ve yayın çalışanlarını bir iftar yemeğinde buluşturmak bizim için mutluluk vericidir" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıçam Belediyesi Ahmet Zenbilci Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title