Haberler

    Sarı, Yaramaz, Şirin "Minyonlar" Beyazperdede

    "Çılgın Hırsız" animasyon filmlerinden tanıdığımız Gru'nun sarı, yaramaz şirin yaratıkları, "Minyonlar" isimli kendi fimleriyle karşımızda.

    "Çılgın Hırsız" animasyon filmlerinden tanıdığımız Gru'nun sarı, yaramaz şirin yaratıkları, "Minyonlar" isimli kendi fimleriyle karşımızda.

    Minyonlar, tarih öncesi çağlardan beri Dracula'dan, Firavun'a, Napolyon'dan, Dinozorlara kadar birçok kişiye hizmet etmeye çalışsalar da, hepsi birgün yok olmuştur.

    Sandra Bullock, Michael Keaton ve Steve Coogan'ın seslerini içeren komedi macera çizgi filminin dünya prömiyeri Londra'da gerçekleşti.

    Filmin yönetmenleri Pierre Coffin ve Kyle Balda Minyonlar hakkında şunları söyledi.

    Balda: "Minyonlarla çalışırken onlara insancıl bir çok kaliteli özellikler vermeye çalıştık. Onlar sadece yaratık değil, düşünüyor, hissediyor ve yaramazlar. Sanırım onlara verdiğimiz kişisel özelliklerden insanlar kendilerine ait bir yön bulacaktır."

    Coffin: "Onlardaki sihirli şey, garip kelimelerin doğru düzgün anlaşılmadığı o dili konuşmalarına rağmen insanlar onları anlıyor."

    Antartika'da kendi hallerinde yaşamaya başlayan minyonlardan 3 kişilik maceracı

    Yazar:

    Etiketler:Gönderildi: 12 Haziran 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title